Hoe een eenvoudige Handdruk onthult uw leeftijd

Alter bestimmen über Händedruck
Onderzoekers hebben een manier gevonden om het bepalen van de leeftijd van een persoon op de kracht van zijn handdruk, geen internationaal team van onderzoekers heeft nu een manier gevonden, waarmee het mogelijk is om het detecteren van een eenvoudige druk van de hand van de leeftijd van een persoon. De studie kan ook, in vergelijking met andere technieken voor de bepaling van de vergrijzing van de voortgang van de proefpersonen van alle leeftijd groepen indrukwekkend nauwkeurige resultaten.

Een studie van de New York Stony Brook University en de Vienna Institute for Applied systems analysis (IIASA), toont aan dat de leeftijd van de mensen is op zijn handen de druk kan worden bepaald. In het geval van de nieuwe methode zijn gemeten schudden in aanvulling op de verschillende reacties van de huid, de temperatuur en het lassen van de consistentie van de druk in de handen.

Grijpen en het mij vertellen hoe oud je bent

De gemeten druk de waarde van de Hand, of de sterkte van de Toegang tot, waren in staat om te bepalen van de onderzoekers, de ware tijd van een Persoon. Verbazingwekkend genoeg, waren de resultaten zo nauwkeurig als de leeftijd vaststelling door andere gezondheids-of demografische meetmethoden

Deze fysieke leeftijd bepaling kan worden gebruikt, is volgens de onderzoekers vergelijken het proces van veroudering van de verschillende groepen van de bevolking. In deze benadering, die komen in de tegenovergestelde richting, die een handdruk is puur om te meten technisch zeer eenvoudig.

En als opdrachtgever van dit onderzoek door de European research Council (ERC), in staat zijn om de vergrijzing prognoses voor grote groepen mensen snel en gemakkelijk te bepalen is gefinancierd

Hamburg-harburg, 9. Mei 2014

Geef een reactie