Hoe bescherm ik mijn kind tegen allergieën?

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: hoe meer voedsel het lichaam is in het eerste jaar van het leven mee geconfronteerd wordt, hoe minder vaak de tijd allergieën ontwikkelen in de volgorde.Overal waar men leest: allergieën opnieuw, en nu zijn ze weer bijzonder gemeenschappelijk thema, omdat de lente nadert en voor velen het belangrijkste seizoen voor de allergische klachten. Veel ouders die een Allergie, moet je jezelf een vraag: is er een manier om het risico van Allergie voor het kind? En als mijn kind ontwikkelt een Allergie, wat medicijnen komen in vraag? Wanneer is een desensibilisatie tegen het Allergeen in kinderen mogelijk?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

We kijken allemaal uit naar de lente met grote vreugde terug in de zon, bloeiende heesters, kiemen van Groen. De Speeltuin is weer een aantal dagen in een rij van droog en de kinderen, op keer, drie weken in een tijd vrij van koorts. De lange Winter met zijn vele infecties en de griezelige weer heeft afgekloven bij ons. Voor sommige, de verwachting is bewolkt op de warmere en langere dagen, maar helaas: Allergie met een Allergie voor plant stuifmeel.

Als vader of moeder het lijden van een ernstige Allergie (het kan ook zogenaamde vaste plant allergenen zoals de huisstofmijt, die het hele jaar), ze willen er alles aan doen om te sparen voor uw kind deze klachten.

Allergie preventie – beschermt het kind borstvoeding later tegen allergieën?

Kind isst Brei

Allergie preventie: een gevarieerde voeding in het eerste jaar van het leven en de afwezigheid van overmatige Hygiëne, je kan het risico van Allergie voor uw kind

Er zijn sommige dingen die bewezen preventief. Kinderen komen op een natuurlijke manier (niet door de keizersnede) in de wereld, en de baby ‘ s werden gevoed worden vier volle maanden – minder last hebben van allergieën. Met betrekking tot de keizersnede levering: het ontbreken van de kolonisatie van het kind van de darm met bacteriën van de moeder vaginale flora die zich voordoet op de weg door het geboortekanaal wordt aangenomen dat de reden voor een tot 20 procent toegenomen neiging tot allergieën[1].

In het geval van kinderen tegen Allergie-risico gezinnen die geen borstvoeding te krijgen, is het raadzaam om te hebben momenteel een HA formule voedsel (HA staat voor anti -). In het geval van de HA-eten van de eiwitten zijn kolommen, zodat ze niet meer herkend door het lichaam als vreemd.

Er zijn voedingsmiddelen die bevordering van allergieën bij kinderen?

Eerder, is het niet aanbevolen voor Allergie-gevoelige kinderen, voedingsmiddelen, zoals vis, eieren of noten (dit zijn de enige grond of Mus-feed, anders is er het gevaar van Inslikken van kleine moer-onderdelen – Allergie of niet!) om te voorkomen dat in het eerste jaar van het leven, aangezien zij worden beschouwd als voedsel met een hoog Potentieel voor een allergieveroorzakende. Het is verlaten in totaal het tegenovergestelde is bewezen.

Met de meer voedsel het lichaam is in het eerste jaar van het leven wordt geconfronteerd, hoe minder vaak de tijd allergieën ontwikkelen in de bestelling. Een zeer divers aanbod van voedingsmiddelen in het eerste jaar van het leven is absoluut zinvol en wenselijk is. Er zijn heel weinig dingen, zoals honing, rauw vlees of vis, die in de eerste twaalf maanden van het taboe.

Zeer op prijs is dat goed of slecht voor Allergie te voorkomen?

Ook, het is gebleken dat kinderen die opgroeien in een steriele omgeving (alles zal de neiging om worden gehouden nauwgezet schoon, het speelgoed zijn ontsmet, evenals de handen, enz.), meer kans op allergieën. Omdat het immuunsysteem wordt geconfronteerd met minder indringers van buitenaf, het leert, uiteraard, nog erger, een onderscheid te maken tussen vriend en vijand. Wat, in eenvoudige termen, het Probleem met een allergie is dat Het lichaam herkent een onschadelijke stoffen (zoals bijvoorbeeld graspollen) als vijandig, dus de waarde van de te bestrijden en reageert met een ontstekingsreactie. Dit verklaart ook waarom mensen met een Allergie zich in de hoge fasen van uw Allergie, is de duur van de infecties en de kwaliteit van je leven aanzienlijk wordt beperkt.

Kind pustet Pusteblume

Kinderen die niet door de keizersnede en de Baby waren borstvoeding hebben over het algemeen een lager risico op Allergie

Wat is de beste behandeling van allergieën bij kinderen?

Het is in uw kind ondanks alles, tot de ontwikkeling van een Allergie, kunt u de meeste van de tijd en weinig bijwerkingen met Anti-allergische agenten van de nieuwe Generatie is niet, of slechts zeer weinig moe, behandeling, die ook Afhankelijk van de klachten van uw kind vruchtensap of tabletten) moeten worden genomen niets mondeling (vaak een lokale behandeling met anti – allergische oog-of neusdruppels.

Vanaf de leeftijd van vijf jaar kan worden uitgevoerd afhankelijk van de Allergie, een desensibilisatie. Dit is echter, althans in de beginfase, in de handen van een ervaren allergoloog die ze volledig op de hoogte over de tenuitvoerlegging, de risico ‘ s en kansen op succes.

[1] Sevelsted A. et al, Keizersnede en Chronische immuunziekten; 2015 Kindergeneeskunde, Jan;135(1)

Geef een reactie