Hoe belangrijk het Ontbijt is in de Ochtend echt?

Ein voll gedeckter Frühstückstisch
Het belang van een evenwichtig Ontbijt in de Ochtend echt?Luister naar het Ontbijt, te verheerlijken, zegt de AMERIKAANSE health expert Aaron E. Carroll. Hij heeft er gelijk? Of is het zo belangrijk in de ochtend, niet per se om te Ontbijten, hoe velen van ons hebben altijd geloofd?

Ontbijt als een koning, lunch als een koning en diner als een bedelaar. Dit gezegde geeft een overzicht van wat wetenschappers, granen fabrikant, en alle van de grote moeders van deze wereld hebben altijd al eens: het Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dus een uitgebalanceerde proteïne-rijk Ontbijt niet alleen beschermen tegen voedsel het hunkeren naar, maar ook tegen hart-en vaatziekten, Overgewicht en vermoeidheid. Maar is het echt zo slecht zijn als men in de ochtend, nog geen honger en het Ontbijt overslaan? U hebt op te leggen aan kinderen die het eigenlijk niet wil, voordat de school het Ontbijt? Nee, zegt Aaron E. Carroll, een Professor aan de Indiana University School of Medicine. Gezondheid expert blogs over problemen voor de Volksgezondheid, heeft een Twitter-kanaal met meer dan 22.000 volgers en publiceert regelmatig Video ‘ s op zijn Youtube-kanaal, Gezondheidszorg Triage, de meer dan 173,000 mensen te volgen. Carroll, het niet eten van kleine verrassing in de ochtend als, kritiek op het geloof in een artikel in de New York Times de mensen dat er een soort van Ontbijt plicht in de Ochtend – van de wetenschap bevestigd vele malen. Worden belast: het meeste van De studies, de reguliere Ontbijt adviseren in de Ochtend, waren niet betekenisvol genoeg is, zou vloeien voort uit puur gokwerk, aanbevelingen en aangehaald elkaar. Een andere straf; Veel grote voeding studies gefinancierd door producenten van Voedingsmiddelen, zoals Kellogg ‘ s of PepsiCo.

Gezond Ontbijt – hoe u het wilt!

Carroll zegt dingen die we allemaal moeten stoppen, in de ochtend vroeg. Hij betoogde echter dat demystificeren het Ontbijt zelf: Op het einde, al het bewijs voor het belang van het Ontbijt zijn een puinhoop. Als je in de ochtend honger hebt, eet. Maar voel je niet slecht als je Ontbijt over te slaan en niet luisteren naar al dat leer je een Beter wilt. Ontbijt is geen mystieke krachten.

We hebben geleerd van de eerdere aanbevelingen van de voedingswetenschap, een keer bekeken nauwer, en Aaron E. Carroll ‘ s kritiek vergeleken. Meer informatie in onze foto gallery.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie