HIV: het Is al snel een genezing mogelijk?

HIV is nog niet goed onder controle, maar niet genezen. Duitse onderzoekers hebben nu een methode van genezing belooft. Er is echter nog een te overwinnen obstakel.

Met 37 miljoen HIV-positieve mensen en twee miljoen nieuwe infecties jaarlijks, HIV blijft vormen een grote uitdaging voor de wereld gezondheid. Ondanks de enorme vooruitgang, de huidige behandelmethoden zijn niet in staat om te genezen van de infectie volledig, Hoewel drugs kan voorkomen dat de replicatie van het HI-Virus, in het genoom van de cellen, de geïntegreerde HIV-genoom, een Provirus, blijft. Tot nu.

Hoe werkt de methode in zijn werk?

Omdat: wetenschappers van Dresden en Hamburg, is het mogelijk om de ontwikkeling van een enzym dat aanvallen specifiek gericht op deze Proviruses. Het enzym met de naam Designer-Recombinase (Brec1) in dit geval werkt als een schaar. Het erkent de veranderende HIV-virus en de bezuinigingen van de DNA – schade mogelijk zonder andere delen daarvan. Volgens de wetenschappers, het identificeert meer dan 90 procent van alle HIV-varianten.

De resultaten van het onderzoek zijn nu gepubliceerd in het gerenommeerde tijdschrift Nature Biotechnology. Het project werd gefinancierd door het Anders Kröner-Fresenius-Stiftung, het Federale Ministerie van onderwijs en onderzoek, de German research Foundation en is een programma van de Heinrich-Pette-Instituut. Vier van de auteurs hebben een Patent met de methode.

De generatie van moleculaire scalpels, zoals de Brec1 Recombinase, zal het wijzigen van de geneeskunde. Van deze ontwikkeling, niet alleen HIV-patiënten, maar ook van vele andere patiënten met een genetisch voordeel-gerelateerde aandoeningen. We staan aan de vooravond van het tijdperk van het genoom van de operatie in te luiden, zegt Prof. dr. Frank Buchholz, de Directeur van de studie.

Wat is gentherapie?

Als Buchholz zegt, klinken, het is eenvoudig en, in principe, het is ook de aanleiding tot een ziekte die wordt veroorzaakt door een defect Gen (dragers van genetische informatie), de sluizen zijn eigenlijk gewoon een gezond Gen in het lichaam. Het gezonde Gen is vervoerd in de cellen van het lichaam, gewoonlijk gebruikt voor de verzwakte virussen die zich verspreiden, als een Taxi. Omdat ze gepolariseerd en ontworpen om uw genetisch materiaal in de cellen en vermenigvuldigt op dezelve. In het geval van gentherapie, wetenschappers vervangen in het verwijderen van het deel van het genoom dat verantwoordelijk is voor de voortplanting, met het therapeutische gen. In de volgende celdelingen, de nieuwe genetische eigenschap wordt doorgegeven voortdurend. En binnenkort de Patiënt is gezond, althans in theorie.

Omdat: vergelijkbaar met euforisch als Buchholz vandaag de dag, veel wetenschappers waren al in het begin van de jaren ‘ 90, toen de gentherapie ontwikkeld. Maar dat veranderde snel. In de jaren die volgden, hebben de onderzoekers geleden altijd tegenslagen. Het virus is terechtgekomen, bijvoorbeeld, niet waar ze moeten zijn. Bij sommige patiënten, kanker cellen werden gevormd. Een aantal mensen overleden als gevolg van de behandeling.

Wanneer kunnen ze worden gebruikt?

In de huidige studie, geen bijwerkingen kan zo ver detecteren. De onderzoekers schrijven dat noch cel-schadelijke werden waargenomen genotoxische bijwerkingen. Ze voegen echter dat er problemen kunnen optreden wanneer twee Proviruses nest in een cel. Dit geval is echter vrij onwaarschijnlijk. Of de methode voldoet aan de verwachtingen, zal te zien zijn, maar alleen als de resultaten in andere studies in muizen en later bij de mens, te herhalen.

Hamburg-harburg, 23. Februari

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie