Hip Hop of ballet – wat is beter?

Mädchen tanzt Hip Hop
Onderzoekers vonden nu dat Hip-Hop zorgt voor een betere Training voor de kinderen als een Ballet, meer en meer kinderen zijn geïnteresseerd in de Hip-Hop, klassiek ballet is steeds cool. Maar Hip Hop is echt de betere keuze? De praktijk Vita vertelt u wat de dance heeft uw kind echt fit.

Kinderen zijn dol om te bewegen

Kinderen vinden het leuk om te dansen. En ze houden van muziek. U hebt ooit geleerd te Staan, je begint te dobberen wanneer de muziek speelt. Later kan de ontwikkeling van dit positieve gevoel om een echte passie, en de Kleine wil, tot slot, om te dansen goed. Ouders moeten zich dan de vraag stellen: Wat voor soort dans het beste is voor mijn kind? Het is gratis en pittige Hip-Hop dance biedt een betere Training dan de strikte ballet lessen?

U heeft gekozen voor de ballet, kunt u ervan uitgaan dat uw kind steeds meer mobiele, een goed gevoel voor ontwikkelt het lichaam en de Houding verlicht. Op de eerste plaats van de meest effectieve dans vormen van ballet lessen, echter, niet.

Studie over de intensiteit van fysieke activiteit in de dans

De auteurs van de studie rond James Sallis van de Universiteit van Californië de gemeten intensiteit van de fysieke activiteit van verschillende soorten dans met de hulp van een accelerometer. De resultaten tonen aan dat ballet kwam op de tweede naar de laatste plaats op de intensity scale. Ook vele andere stijlen van dans niet bij kon houden.

Van de 66 dans stijlen, ballet, Jazz, hiphop, Flamenco, Salsa, tap dance, Swing en ballroom dansen – bereikt Hip-Hop zijn getest in de leeftijdsgroep van vijf tot tien – met inbegrip van de hoogste plek op de Intensitätssklala. De kinderen werden 57 procent van de 55-minuten-klasse uur fysiek zeer actief. De tweede Positie van de Jazz Dance, dan Salsa, en ten slotte de ballet werd gevolgd door – waar slechts 30 procent van de onderwijs-achtste effectieve Workout. Flamenco nam de laatste plaats, met slechts 14 procent.

Kinderen dansen leren dansen in plaats van

De lage niveaus van Activiteit tot stand is gekomen na de Sallis te wijten aan het feit dat de meeste kinderen hun tijd besteden aan het leren van de dans stappen om te dansen, zonder het echt. Meer Routine in de Oefeningen, verhoogt ook het niveau van Intensiteit. Er is geen reden om te gooien de top schoenen van uw kinderen in de hoek. Dansen is gezond. Het bevordert de vreugde van de beweging en het gevoel in je lichaam, verhoogt het uithoudingsvermogen, de coördinatie en Evenwicht, onderstreept de studie de auteur van James Sallis.

Hamburg-harburg, 20. Mei

Geef een reactie