Hik: hoe heb je de hik en wat zal helpen?

De hik is meestal eerder lastig dan gevaarlijk. Echter, als het fenomeen is bekend in de geneeskunde als de hik ontstaat? En wat kunt u eraan doen?

De hik is vaak lastig: Bijvoorbeeld, als we in slaap vallen in de avond proberen of bij het diner in een eersteklas Restaurant. De typische Hicks-Volgens de SIP kan ook moeilijk zijn om – hoe sneller we proberen in de geneeskunde als de hik, want het is bekend om zich te ontdoen van

Wat veroorzaakt de hik?

Verantwoordelijk voor de storingen in het middenrif. Dit is een muur van spieren die tussen de borst van de buikholte en de lucht premie-inkomen wordt gecontroleerd. Het membraan buigt de druk van de ingeademde lucht in de longen te stromen. Er zijn vele redenen, het middenrif kan kramp, en zo een verstopping veroorzaakt. Bijvoorbeeld, een verandering in temperatuur in de slokdarm door middel van ijs of een warm drankje kunt u ervoor zorgen dat de phrenic zenuw wordt geïrriteerd. Als een resultaat, het middenrif contracten onvrijwillig, waardoor de hik. Ook haasten om van de Drank, koude voeten en mentale spanning, het fenomeen van het voordeel. Veel mensen komen ook tijdens het Lachen hik.

Als een hik heeft voldaan aan een medisch nut, is omstreden: deskundigen zijn van mening dat de hik bij baby ‘ s is een soort van beschermende reflex. Bij volwassenen lijkt hij geen Voordeel.

Frau hat Schluckauf

Normaal gesproken, de hik is onschuldig en verdwijnt vanzelf na een paar minuten. Duur-de hik je moet, echter, medisch verduidelijken

Er is een voortdurende hik?

Meestal is de hik laatste alleen voor een paar minuten en dan verdwijnt het weer op zijn eigen. Een dergelijke occasionele haperingen bij vrouwen en mannen gelijk. Attente je moet, als het verschijnsel zich voordoet, met slechts korte onderbrekingen herhaaldelijk, of zelfs voortdurend. Mannen worden getroffen veel vaker dan vrouwen. Vanwege de hik in deze gevallen kan een Symptoom van een ernstige ziekte die moet worden verduidelijkt zijn de mogelijke oorzaken van de arts.

Wat helpt tegen de hik?

Om van de hik af te nemen, los te komen van het middenrif. Dit kan het beste gebeuren door een afleiding zoals Schrikken. Maar een eenvoudige ademhaling truc kan helpen: Door een diepe ademhaling in de buik, kunnen we ontspannen. Als een resultaat, het middenrif is de mogelijkheid tot het natuurlijke ritme en het oplossen van de spanning. Voor meer natuurlijke methoden, de hik kan worden gebruikt om te vechten, kunt u vinden in onze fotogalerij, Wat helpt het beste tegen de hik?.

De medicamenteuze behandeling

Als de hik is permanent of herhaaldelijk terugkeert, kan, na overleg met de arts, ook behandeld worden met medicatie. De actieve ingrediënten bevatten, zoals, bijvoorbeeld, Baclofen zal ervoor zorgen dat de spieren zich ontspannen. Als de arts heeft vastgesteld dat een aandoening, zoals slokdarm-ontsteking of een maagzweer als een oorzaak van de hik, de behandeling met doelgerichte medicijnen.

Geef een reactie