Het recht Gabapentin dosering

Gabapentin gedoseerd aan het begin van de therapie langzaam. Dit betekent dat de arts verhoogt de dosis geleidelijk op en zie hoe de Patiënt reageert op de dosis van de werkzame stof.

Door deze Aanpak, de arts vindt het juiste dosering met zo weinig bijwerkingen voor de patiënt. Deze zogenaamde Titratie kan duren voor een paar weken.

In principe dient te worden opgemerkt dat het bedrag van de dosering van Gabapentine is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht en de leeftijd van de patiënt, de aard van de ziekte worden behandeld, bekend reeds bestaande aandoeningen, enz.

Dosering vorm van Gabapentin

In het geval van Gabapentine is een recept geneesmiddel werkzame stof. Hij is in de Vorm van Tabletten, capsules of als een oplossing beschikbaar is. De dosering bedrag varieert van 50 mg tot 800 mg per tablet of capsule.

Gabapentin kan worden gegeven met of zonder voedsel en moeten heel worden doorgeslikt met een groot glas genomen.

Darreichungsformen von Gabapentin

Gabapentin in de galenische vormen filmomhulde tablet, capsule, en de oplossing

Als de Patiënt heeft genomen in hogere dan de aanbevolen dosis, dit kan leiden tot een verhoogd Optreden van bijwerkingen, zoals bewusteloosheid, duizeligheid, dubbelzien, problemen met spraak, duizeligheid en diarree. In dit geval moet u onmiddellijk naar een arts of ziekenhuis bezocht, mogelijke vergiftiging fenomeen tegen te gaan.

Als de inname van de drug is vergeten door middel van Gabapentin therapie, dit moet worden terugbetaald zodra het Verzuim werd opgemerkt. Behalve, is het tijd voor de volgende dosis. Het mag nooit een dubbele dosis in een keer genomen om een vergeten dosis.

De inname van de actieve stof mag nooit worden met de hand gemaakt en, boven alles, nooit abrupt beëindigd. U moet altijd een medisch overleg en geleidelijk ook gestopt, want ze was ook begonnen. De intake wordt stopte abrupt of zonder advies van uw arts geannuleerd, is er een verhoogd risico op epilepsie-aanval.

Dosering bij volwassenen en adolescenten (vanaf 12 jaar)

In het normale geval is de initiële dosis is tussen 300 mg en 900 mg per dag. Daarna is het bedrag zoals is voorgeschreven door een arts worden verhoogd tot een maximale dosis van 3600 mg per dag. Meestal nemen is voorgeschreven in drie doses, wat betekent dat in de ochtend, middag en in de avond een tablet in dezelfde periode en afstand is genomen.

Kind nimmt Tablette ein

Kinderen onder de drie jaar mogen niet de geneesmiddelen met de werkzame stof Gabapentin

Dosering bij kinderen (onder 12 jaar)

Gabapentin kan worden gebruikt in kinderen en alleen voor de behandeling van epilepsie. Voor de behandeling van een zenuw pijn Gabapentine bij kinderen is niet toegestaan

Kinderen jonger dan drie jaar worden niet toegelaten te krijgen Gabapentin voorgeschreven. Daarnaast is de werkzame stof in kinderen moet worden gegeven tussen de drie en twaalf jaar, alleen in combinatie met andere anti-epileptica. Gabapentin fungeert als een add-on therapie.

Gabapentin van de dosering wordt berekend op basis van het lichaamsgewicht van het kind. De gebruikelijke dosis voor de behandeling van epilepsie is 25-35 mg per kg lichaamsgewicht. U zal ook worden geschenken in drie afzonderlijke (ochtend, middag, avond).

Dosering bij Zwangere vrouwen

Als een vrouw tijdens de behandeling met de werkzame stof Gabapentin, zwanger is of zwanger wil worden, moet u een arts raadplegen.

Tot zover geen speciale studies voor de toepassing van de werkzame stof werden uitgevoerd Gabapentine bij zwangere vrouwen. Maar zoals het geval is met andere geneesmiddelen en werkzame stoffen voor de behandeling van epilepsie hebben een verhoogd Optreden van misvormingen waargenomen, in het bijzonder wanneer meer werd beschouwd als een anti-epilepsie drug op hetzelfde moment, moet worden gemaakt en alleen op Uitdrukkelijke instructie van een arts, tijdens de zwangerschap, epileptische medicatie.

Prof. Dr. Hartmut Göbel

Deskundige, Prof. Dr. Göbel: Het is tot twee weken kan passeren naar de Gabapentin effect.

Ook de behandeling met Gabapentine moet worden afgesloten, niet plotseling, want dit is van epileptische aanvallen als gevolg van de werkzame stof daling in het lichaam kan tot gevolg, met mogelijk ernstige gevolgen voor de aanstaande moeder en het ongeboren kind.

Gabapentin wordt aangetroffen in moedermelk. Aangezien de effecten van de drug op de zuigeling zijn niet bekend is, moet geen borstvoeding van een moeder tot een kind, zolang als het wordt behandeld met de werkzame stof.

Wat is het effect van Gabapentine?

Gabapentin handelingen in het lichaam, zodat een prikkel blijven om te voorkomen dat de transmissie naar de zenuwen. Dit gebeurt ten eerste door het feit dat de werkzame stof remt de activatie van bepaalde messenger stoffen. Aan de andere Gabapentin zorgt ervoor dat het al geactiveerd tweede boodschappers zijn aangetast en niet meer in staat om docking naast hun receptoren. Deze pijn kan worden gestopt, gevoelens van spanning en epilepsie-aanvallen kunnen worden vorgebeut.

Tot de Gabapentin oefent het volledige effect in het lichaam, het kan twee weken.

Geef een reactie