Het kraakbeen van de printer

Knorpel aus dem Drucker
Amerikaanse onderzoekers rapporteren een belangrijke stap voorwaarts in de productie van kunstmatig kraakbeen gemaakt van een 3D-printer. Binnenkort is de gezamenlijke kunnen beschadigd worden door het gebruik van de futuristische methode heeft betrekking op een recente studie blijkt dat het binnenkort misschien mogelijk om kunstmatig kraakbeen met een speciale 3D-printer. Mensen met artrose moeten worden in de toekomst, meer effectief en zonder tijdrovende operaties geholpen.

De amerikaanse wetenschap is het leren voor de eerste keer, beheerd met behulp van een speciale 3D-printer voor het produceren van een kraakbeen uit levend weefsel. Het Team onder leiding van Professor Rocky Tuan, Directeur van het Centrum voor microbiële en Moleculaire Engineering aan de Universiteit van Pittsburgh School of Medicine – was een belangrijke vooruitgang in de ontwikkeling van nieuwe en meer effectieve behandelmogelijkheden voor mensen met ernstige schade aan gewrichten en kraakbeen slijtage. Een 3D-printer gemaakt werden speciale en van levende stamcellen samengestelde stukken van het Kraakbeen, die kunnen regenereren in de gewrichten zelf, zodat in de toekomst, moeilijke chirurgische procedures voorkomen.

Drie voorwaarden voor kunstmatige kraakbeen uit de 3D-printer

De studie toont aan dat er meesters waren voor de productie van menselijk kraakbeen van de printer de drie uitdagingen. Ten eerste, de onderzoekers nodig stamcellen die zwemmen in een vloeibare gelatine, zodat ze kunnen vergelijken met die van de drukinkt laag voor laag met de speciale printer. Ten tweede, een methode moest worden ontwikkeld en dat de ‘gedrukte’ kraakbeen had de onderdelen op een gecontroleerde uitharden. Wetenschappers aan het Fraunhofer-Instituut voor grensvlakken engineering en biotechnologie (IGB) in Stuttgart, met behulp van een speciale UV-licht dat de gedrukte stamcellen-Gel kan worden vervormd zonder het te beschadigen levende cellen en in gevaar brengen van de belangrijke weefsel eigenschappen, zoals hitte-en waterbestendig. Meest recent, de Amerikaanse onderzoekers hebben voor het maken van een nauwkeurige en individuele raamwerk dat kan worden gebruikt om de Vorm van de kunstmatige kraakbeen controle. De studie toont aan dat de onderzoekers waren in staat om te voldoen aan alle drie de voorwaarden voor de eerste keer.

De kunstmatige kraakbeen in het gewricht draadsnijden

Echter, een aantal vragen open blijven. Bijvoorbeeld, wetenschappers behoefte aan het optimaliseren van de procedure, met de steun van het kraakbeen in het gewricht. In overeenstemming met de wil van Professor Tuan zal slagen op de toegang van een katheter. Via een kleine Opening, zodat de kunstmatige kraakbeen in het gewricht schroefdraad. Maar de onderzoekers zijn optimistisch. Verder Probeer in staat zijn om de procedure in de mate dat er binnenkort mensen met artrose kunstmatig kraakbeen van de 3D krijgen printer getransplanteerd.

Hamburg-harburg, 28

Geef een reactie