Het ergste moet nog komen – DIE verwacht duizenden nieuwe Ebola-infecties

Ebola-Ausgangssperre in Sierra Leone
Ebola-epidemie In Liberia zou een verdubbeling van het aantal Besmette mensen in de loop van deze maand. In Sierra Leone Augangssperren zijn gepland tot dusver is overleden in West-Afrika van ongeveer 2.200 mensen aan Ebola. Het aantal Besmette is officieel geschat op meer dan 4.000. De wereld is nu waarschuwing organisatie van de gezondheidszorg in de voorkant van een massale verspreiding van de ziekte. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Volgens een officieel rapport van de wereld gezondheids organisatie (WHO) over de situatie in het Ebola-getroffen landen in West-Afrika, zal een stijging van het aantal nieuwe Infecties in de komende drie weken. Duizenden gevallen waren te verwachten.

Liberia meest getroffen

Vooral in Liberia, het Ebola-Virus verspreidt zich zeer sterk op dit moment is ongeveer de helft van alle Ebola dood daar vandaan komen. Rond het Grootstedelijk gebied van de Liberiaanse hoofdstad Monrovia, waar meer dan een miljoen mensen, dreigt zo een enorme uitbreiding van de epidemie, dat zou een verdubbeling van het aantal van het totaal in West-Afrika Besmet in de loop van deze maand.

Volgens het rapport ook een nieuw geopend voorzieningen voor de behandeling van Ebola-patiënten waren overvol. De – volgens het rapport, was een duidelijk teken dat de snelheid, kan verspreiding van de ziekteverwekker in West-Afrika, het is zwaar onderschat.

Avondklok in Sierra Leone gepland

In Sierra Leone, is nu in de periode van 19. 21. September, een avondklok is gepland. Gedurende deze tijd, medewerkers van de autoriteiten om te kijken naar elke individuele woning voor mensen die besmet zijn met Ebola.

Omdat in Sierra Leone zijn er slechts enkele opgeleide Artsen en assistenten, kritiek op de hulporganisatie Artsen zonder grenzen, de maatregel is echter scherp. Daarnaast zetels in het Ebola-centra worden momenteel niet voldoende beschikbaar is, wordt de gedetecteerde verdachte gevallen kan medisch worden behandeld. Het is ook te verwachten in het licht van de situatie in de getroffen regio ‘ s, met de onrust in de populatie.

Hamburg, 10. September 2014

Geef een reactie