Het brood Revolutie: en dit is zonder korst

Eine Seniorin schmiert ein Brot
Veel senioren willen zijn full-bodied bruin brood, kan niet kauwen op de korst, maar – Fulda, hebben de onderzoekers stellen daarom is een nieuw brood zonder korst entwickeltEin brood, waarin veel waardevolle Nährtoffe stekker en het nog steeds, senioren mag niet worden een probleem bij het Kauwen – met deze uitdaging, wetenschappers van de Universiteit van Fulda hebben nu voor de eerste keer.

Iedereen die problemen heeft met het kauwen van de korst van het Brood, vaak zijn toevlucht tot een zachte korst-gratis broodjes, zoals wit brood. Het resultaat: Het lichaam van belangrijke voedingsstoffen die zijn vastgelopen in het grijs en volkoren brood ontbreken. Veel senioren die worden beïnvloed door dit Probleem. En dat alleen maar omdat u last heeft van de symptomen zijn vaak weinig te eten en dus te ontbreken, waren op zoek naar de onderzoekers van de Universiteit van Fulda voor een oplossing die zorgt voor zowel: voedingsstoffen en gemakkelijk te Kauwen.

Koop-Vriendelijke Loewe Brood

Dus, het uiteindelijke product echt aan de verwachtingen van de senioren, geteste 100 bewoners van de senior faciliteiten, het brood vooraf. Veel van hen hadden gemeld dat zij aten voornamelijk brood, omdat het Kauwen van de korst van de problemen, klaar om te gaan.

De Loewe brood verrijkt, volgens de informatie van de Fulda Universiteit met tal van mineralen op hetzelfde moment, het is makkelijk te verteren en te consumeren gemakkelijk. En het is al commercieel beschikbaar: ten Eerste, een lokale winkel bakkerij in Fulda heeft opgenomen van de aankoop zeer brood aan het assortiment.

Hamburg-harburg, 18. Mei

Geef een reactie