Het akkoord formule kan de reden zijn Waarom behoren tot blessures van Pezen, spieren en botten van het verleden

Verletzungen vorhersagen mit der Sehnenformel
Onderzoekers kunnen berekenen met de formule van een letsel geschiedenis en met hem de beeltenis van de ongelukken kunnen gebeuren en scheuren, Pees -, spier verwondingen of botbreuken. In de meeste gevallen, zoals schade, maar tissue overbelasting. Onderzoekers hebben nu een manier gevonden om het detecteren van dergelijke verwondingen voordat ze zich voordoen. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Door het dagelijks gebruik van onze Pezen, spieren en botten worden enorm beïnvloed. De gevolgen kunnen kleine Scheurtjes of haarlijn scheurtjes in het weefsel. Een dergelijke belasting kan leiden tot schade in dit stadium geen klachten, maar zijn vaak onopgemerkt en uiteindelijk leiden tot ernstige verwondingen zoals botbreuken, Pees scheuren of spierblessure.

Schade, te voorspelbaar

Amerikaanse onderzoekers van de Universiteit van Washington is gepresenteerd in een recente studie, een proces welke de structuur van het lichaam weefsel wordt geanalyseerd, onontdekte stam aangetroffen schade en letsel geschiedenis afbeelding kan worden weergegeven.

Het Team onder leiding van Professor Stavros Thomopoulos inzichten van materialen onderzoek, wetenschappelijke image analysis, en de geneeskunde gecombineerd, en een algoritme ontwikkeld, met de toekomst weefsel verwondingen aan de last van schade-voorspellingen.

De ontwikkeling van de pees formule

In het algoritme wordt rekening gehouden voor de bepaling van de zwakke punten van de theoretische waarden van de eigenschappen van het betreffende materiaal. Professor Thomopoulos legt in dit verband aan dat de formule is niet belangrijk, of het is het Materiaal van een brug of een pees. Cruciaal was veel meer dat zo veel mogelijk informatie over het Materiaal onderzocht. Hoe meer informatie u worden verwerkt in het algoritme, des te nauwkeuriger de voorspelling is zwakheden van bestaand Materiaal en – in het geval van het lichaam – de verdere ontwikkeling van de schade aan het weefsel.

Eerder visualiseren zeggen

Het akkoord formule is bovendien niet alleen in staat om stress de zwakke plekken in het weefsel en het bepalen van een daaruit voortvloeiende schade aan de loop van de botten, Pezen of spieren in theorie, maar ook picturaal. Voor dit, de onderzoekers maken gebruik van hoge-resolutie afbeeldingen van het weefsel, die eerder werden geregistreerd met behulp van magnetische resonantie imaging (MRI), of ultrasone apparaten. Op basis van de theoretische waarden van de eigenschappen van het materiaal en rekening houdend met de vastgestelde belasting effecten op het weefsel, kan de progressie van een last op schade te simuleren precies

Hamburg-harburg, 28. Augustus 2014

Geef een reactie