Helpen bij Alzheimer-patiënten: Verse hersenen cellen terug te brengen geheugen

Hilfe für Alzheimerpatienten
Onderzoekers hebben een manier gevonden om, met behulp van de Transplantatie van gezonde zenuw cellen in de hersenen, Alzheimer-gerelateerde geheugen stoornissen in het lange termijn heilenMit de Transplantatie van nieuwe hersencellen, onderzoekers aan de ziekte van Alzheimer-geïnduceerde het leren en het geheugen van schade. De huidige studie kunnen de weg wijzen naar een nieuwe behandelmethode voor patiënten met dementie. Voorheen was het onmogelijk, de werking van de zenuwcellen, het toevoegen van de hersenen. Lees voor de Vita, zoals de onderzoekers hebben gebracht van de medisch wonder finish.

Voor de eerste keer, de functionele Integratie van de zenuwcellen in de Hippocampus, leidde een team van onderzoekers – of, in andere woorden, de Transplantatie van gezonde hersencellen in het gebied van de hersenen, in mensen van essentieel belang voor het geheugen en leervermogen verantwoordelijk. Op deze manier, de arts de ziekte van Alzheimer gerelateerde leren en geheugen waren in staat om te herstellen schade. Verscheen de studie van het Gladstone Institute van de Universiteit van Californië onlangs in het prestigieuze Journal of Neuroscience.

De zogenaamde oud-muis-model – zo-oude muizen die lijden aan de ziekte van Alzheimer getest methode is niet minder is dan een wetenschappelijke Sensatie, want het was voorheen als onmogelijk werd beschouwd levende zenuwcellen in de hersenen transplantatie.

Eiwit beschadigd regulator cellen in de hersenen

Hoewel de precieze oorzaken van de ziekte van Alzheimer zijn nog steeds onduidelijk, kan een arts aan te wijzen in het verleden, ten minste, een belangrijke factor voor de ziekte – gerelateerde verlies van het geheugen en leervermogen: De zogenaamde Eiwit E4 (ApoE4). Onderzoeken hebben aangetoond dat dit Eiwit wordt gedetecteerd in ongeveer 75 procent van de ziekte van Alzheimer patiënten – verantwoordelijk is voor de vorming van de zogenaamde remmende regulator cellen. Deze zenuwcellen hebben een cruciale rol in de normale cognitieve functies van de hersenen.

In de huidige studie, onderzoekers rapporteren dat de schade in verband met de ziekte van Alzheimer voorkomende eiwitten, in het bijzonder in de opslag-en geheugen midden van de hersenen – de Hippocampus – is de belangrijkste regulator cellen veroorzaken de typische symptomen van de ziekte van Alzheimer

U kunt bijvullen van de hersencellen?

Tegen deze Achtergrond, de VS-Amerikaans team van onderzoekers vroegen zich, onder leiding van Professor Yadong Huang, of het mogelijk is om het vervangen van de AppE4 Gen beschadigd regulator cellen door gezonde zenuwcellen en te herstellen van de ziekte van Alzheimer gerelateerde leren en geheugen verlies.

Om dit te doen, gebruikt de wetenschappers eindelijk, een Trucs. In plaats van de hersencellen direct getransplanteerde cellen nerveus in de vroege stadia – de zogenaamde Remmende Neuron Voorouders-in een Vroeg Stadium-Hersenen-Cellen – de band volgens de transplantatie in de hersenen gezond regulator cellen.
In feite, de TRANS-functioneerde getransplanteerde regulator cellen van normale en gecompenseerd worden voor de ziekte van Alzheimer gerelateerde leren en geheugen verlies volledig. Verrassend genoeg bleek dat de verse zenuwcellen uiteraard werden beschadigd, zoals de regelgeving voorganger van het ApoE4-Gen, dat Professor Huang als een belangrijk vinden bij het zoeken naar een procedure die het mogelijk maakt een permanente geheugen herstel van de ziekte van Alzheimer patiënten.

Hamburg-harburg, 17. Juli 2014

Geef een reactie