Help, mijn kind heeft ertoe te veel Zoet!

Kinder lieben Süßigkeiten
Koekjes, chocolade, gummy bears – wat kind kan weerstaan? Met onze tips, vindt u samen met de Small geval van snoep, het recht MaßNaschkatzen kan verzamelen in de komende paar dagen, in veel plaatsen de candy In de Paas manden veel van Nougat zijn eieren en chocolade paashazen. Maar wat als de Kleine hit op de strengen en met buikpijn, Misselijkheid en braken kwelling? Hoe vinden ouders het juiste niveau? Wij hebben de antwoorden.

Waarom snacken we eigenlijk?

We weten het. Natuurlijk weten we het: snoep ongezond. Dit is de enige waarheid. De andere is: de kinderen vinden ze toch. En we zullen nooit iets veranderen, omdat de zoete is de eerste smaak die je krijgt op alle – door het vruchtwater in de baarmoeder.

Te veel zoetigheid gegeten en nu?

Carnaval, verjaardagen, bezoekjes aan opa en oma, Kerst en Pasen zijn slechts enkele van de gelegenheden waar verleidelijke snoep om je te lokken. Ouders willen niet een verwen-sport – voor zowel het kind als de host. En dan kan het gewoon een koekje of een stuk van de taart te meer. Een frequente gevolg is dat zeer snel de maag, met maagpijn, Misselijkheid, braken, en diarree. Veel ouders vragen zich af, dan zorgen maken hoe je reageert op het goed, dus de Kleine zal snel beter. De behandeling is vergelijkbaar met een milde intestinale infectie. Je geeft het kind extra voedsel! Stuur het naar bed. Als kinderen zich niet goed voelt, gaan ze. Een warme fles water verlicht de pijn op een zachte manier. Zorgt u ervoor dat uw kind kamille op de eerste dag nadat het voldoende of venkel thee te drinken (niveau 1-2 eetlepels druif suiker per 100 ml koffie). U kunt uw kind, in geen geval, muntthee, of sappen van welke aard dan ook – deze kan irriteren de maag.

Veel vocht is belangrijk

Terwijl het braken stopt binnenkort zelf de diarree is vaak één tot twee dagen langer. Je geeft het Weinig te eten op de tweede dag, een geraspte Appel en een banaan. Van beschuit, aardappelen met wortelen en gruel, kunt u gemakkelijk de feed zelf. Zorg ervoor dat uw kind op de tweede dag, blijven voldoende vloeistof.

Wanneer zie je een arts aan te trekken

Als de klachten verergeren, echter, en meer symptomen, moet u een arts raadplegen. Deze kunnen zijn: koorts, een harde buik, hevig braken, ernstige diarree, ernstige pijn, opvallende geur (zoet-zure aceton-achtige geur), of de opvallende kleur van de ontlasting of braaksel.

Tips voor de juiste Tussendoortjes

Snacken moet altijd iets Speciaals, zodat de kinderen kunnen genieten van het in volle omvang. Dit betekent ook dat de Zoete is niet gegeten aan de zijkant – bijvoorbeeld bij het Spelen, en zeker niet voor de eigenlijke maaltijd. Integendeel, de verdeling van de gummy beren en stukjes chocolade moet een mooi evenement. Als de kleintjes niet kan nog steeds genoeg van krijgen, bieden u een Alternatief – het gevoel van smaak voor de minder suikerhoudende voedingsmiddelen bewustzijn. Fruit suiker die in fruit of yoghurt. Veel kinderen veel plezier hebben van uw eigen fruit yoghurt te bereiden, door een garnituur van vlokken van de hapklare stukken gesneden fruit mix en yoghurt met Muesli. Tip: Koop een in plaats van een voorraad van meer vaak in kleinere hoeveelheden. Omdat er iets niet in huis, en kinderen zijn ook minder kans om de eetlust.

Water vult de maag. Als u laat de kleinen vieren veel water of ongezoete thee te drinken, is gestopt met het hunkeren naar voor snoepjes. Fruit neemt het hunkeren naar. Bieden uw kind een alternatief voor de iets Zoete vaker eens fruit. En wat van het Lekkers dat op stapel om carnaval, Pasen, sinterklaas of een verjaardag? Voedingsdeskundigen raden: De lieve schatten in een doos of kan verzamelen, en dan samen met de jonge dagen van rantsoenen voor een week uit te kiezen.

Hoeveel snoepjes moeten kinderen eten op een dag?

Onze tafel van het research Institute of child nutrition (FKE) om u te informeren hoeveel energie is toegestaan om kinderen in de Vorm van snoep per dag:

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calorieën[1]:

tabel.pdf

Voor De Vergelijking:

100 calorieën die zijn opgenomen in:

  • 1 Bolletje Ijs
  • 4 boter cookies
  • 20 gram chocolade
  • 30g van gummy beren
  • 200 ml limonade.

Een vijf jaar oude kind mag niet meer dan 140 calorieën (tien procent van de aanbevolen 1400 calorieën per dag) in de Vorm van snoep. Dat is het equivalent van ongeveer een bolletje ijs en twee koekjes

[1] bron: Instituut voor onderzoek van kind voeding (FKE) 2008

Geef een reactie