Help! Ik stotter

Jungs stottern öfter als Mädchen
Jongens stotteren meer dan meisjes. De oorzaken zijn nog niet duidelijk is opgelost, waar elk woord is aan de inspanning, in de meeste gevallen alleen een therapie. En het kan wonderen verrichten, en het stotteren verslaan.

Voorstellen, de weg vragen, telefoneren, praten met vrienden – voor rond de 800 000 mensen in Duitsland, is dit een groot probleem. Ze stotteren, de angst wanneer je Spreekt. Echter, veel van degenen die Getroffen, 80 procent van hen zijn mannen, effectief kan worden geholpen.

Stotteren betekent de strijd aan met de woorden

Het onderzoek toont aan dat de verstoorde doorstroming van meningsuiting gaat terug tot disfunctie in de hersenen. De Getroffen moeten een verandering in de toespraak van de planning en uitvoering. De nieuwste foto ’s van de MRI blijkt dat stutterers activeren wanneer u Spreken met andere regio’ s van de hersenen als een normale luidspreker. Maar ook genetische factoren, milieu-invloeden en sterke emotionele schokken (ongeval, ziekte) kan zich manifesteren in taal stoornissen.

Het percentage van stotterende kinderen is ongeveer vier procent. Als de kleintjes leren spreken, stotteren, verrommeling of Stotteren vaak opvallende proporties van een normale taalontwikkeling, maar die verdwijnen al snel door zelf. Het vermoeden van een permanente fout, maar moet, indien mogelijk, op voorwaarde dat een vroege diagnose en een passende behandeling gestart.

Volgens het stotteren nieuwe leren spreken

Zelfs als het stotteren is meestal niet volledig te genezen, er zijn tal van behandelingen voor het verbeteren van de doorstroming van meningsuiting, en vooral de angst voor het Spreken. Goede lange-termijn resultaat toont, bijvoorbeeld, de Kasseler stotteren therapie. In een multi-weekse intensieve cursus (contant betaald) training Praten met de Betrokken vloeistof: ten eerste, op basis van de computer, en later een rol spelen en in alledaagse situaties (via de Telefoon, winkelen, lezingen) leren van een nieuwe toespraak patroon. Succesvol ook, de ‘Van-prof rijpere therapie. Het helpt taal blokkades.

Geef een reactie