Helende trilling voor kattenhaar allergie

Mit Bioresonanztherapie Tierhaarallergie besiegen
Hond gek Nicole koehn heeft uw huisdier allergieën dankzij de bio-resonantie therapie verslagen had bijna Nicole koehn door een haren van huisdieren Allergie van uw geliefde hond apart. Uw redding van de bio-resonantie therapie.

Tien jaar geleden, Nicole koehn* * * * gevonden een fokker van haar grote liefde: Tammy, een toen 13-week-oude Berner senner hond. Hij was een unieke, liefdevol en trouw, zegt de 46-jarige arts-assistent van Garbsen (neder-Saksen).

Maar al snel Nicole koehn ontdekt in verdachte alarm. In Tammy’ s in de buurt van mijn neus en ogen waren watering, zegt ze. Als ik knuddelte met hem, mijn rode huid in de crook van de Armen, en het jeukten. Een Test bij de dermatoloog bevestigde dat de hond haar Allergie. Maar, Tammy, geef je het weg? Nooit! Ook een immuun therapie Nicole koehn geweigerd. Integendeel, ze doorstaan de ogen van tranen en verdriet, en vochten zich een huiduitslag met cortisone zalf – tot de zomer van 2007. Sinds een collega bracht haar een brochure van de ader praktijk Wunstorf. Het was in Allergie eliminatie met bio-resonantie, zegt ze. Het Geheel klinkt als hocus-pocus. Wilde probeer ik het toch.

In juli 2007 had ze haar eerste afspraak met een therapeut Angelika Eigenseer. Ik lag er, herinnert ze zich. Vrouw Eigenseer naast me staan, met in de ene Hand een metalen plaat, in de andere een soort wichelroede. Een assistent zetten, achtereenvolgens, flesjes van verschillende stoffen in een schip. Bij haar van de hond, de staart bleek sterk van rechts naar links

Kattenhaar Allergie
Een huisdier haar Allergie, problemen in Duitsland ongeveer negen procent van de bevolking. Om geplaatst te worden in de frequentie rechtstreeks in te pollen allergie en huisstofmijt allergieën. Het reageert niet op de haren van huisdieren zelf allergisch is, maar om eiwitten in huidschilfers, speeksel, zweet, talg, urine of ontlasting. De reactie van het immuunsysteem, waardoor de typische symptomen zoals huiduitslag, tranende ogen, Niezen en hoesten. De conventionele geneeskunde maakt gebruik van antihistaminica tabletten, cortison en adrenaline Spuit voor Inhalatie. In sommige gevallen, desensibilisatie helpt.

Na drie sessies, het ergste was voorbij

Voor Angelika Eigenseer dit was de aanduiding van een allergische reactie. Ze gaf Nicole koehn is een bolvormige elektrode in elke Hand en verklaarde: het is Correct geprogrammeerd, het bio-resonantie apparaat via een elektrode van de pathologische trillingen patronen en zet ze in een spiegel-beeld, genezing, Anti-allergische frequentie, die wordt gevoed via de andere elektrode in het lichaam van de patiënt. Na drie vergaderingen in de ruimte van een paar dagen, Nicole Köhns klachten waren verdwenen zonder een spoor. Ongelooflijk, maar waar, verzekert ze.

* Naam veranderd door de redactie

Geef een reactie