Hartaanval: 9 maatregelen die levens redden

Elektrokardiogramm
Britse onderzoekers hebben vastgesteld negen maatregelen die het risico van overlijden na een hartaanval, aanzienlijk, Britse onderzoekers hebben nu ontdekt wat de maatregelen voor het Overleven van een hartaanval zijn de meest belangrijke. De praktijk Vita legt de negen gezonde geheimen.

In een recente studie van Britse onderzoekers onderzocht het risico van overlijden voor een hartaanval patiënten na hun ontslag uit het ziekenhuis. Om dit te doen, ze analyseerde de gegevens van ongeveer 31.000 patiënten. Het resultaat: Er zijn precies negen maatregelen, die van cruciaal belang.

Niet één van deze maatregelen – die was niet het geval in ongeveer de helft van de onderzochte gevallen, stervende patiënten een 46 procent hoger risico, binnen een maand na ontslag uit het ziekenhuis. In het eerste jaar na het infarct, het risico op overlijden stijgt door tot 74 procent.

Deze stappen bij de behandeling mag niet ontbreken

De onderzoekers specifieke negen maatregelen is er een ECG (elektrocardiogram), direct na het infarct, onmiddellijke toediening van Aspirine, Reperfusie (de re-opening van het afgesloten vat), de administratie van vier verschillende drugs soorten (ACE-remmers, bètablokkers, Angiotensine-receptor blokker, en Statine), het voorschrijven van Aspirine, evenals de Verwijzing naar een revalidatie kliniek na ontslag uit het ziekenhuis.

De Directeur van de studie een beroep op de persoon en hun familie om ervoor te zorgen dat een hartaanval is precies het feit dat deze negen maatregelen zullen worden uitgevoerd.

Wat u kunt doen om uw kans op een hartaanval met 70 procent.

Hier kunt u zien hoe u kunt helpen.

Hamburg-harburg, 15. September 2014

Geef een reactie