Haaruitval bij vrouwen: risicofactor kapsel

Frau mit zwei Zöpfen
Waarom vlechten kan leiden tot haaruitval, leer je in onze foto ‘ s, gallery, bepaalde kapsels oorzaak van haaruitval bij vrouwen – het resultaat van een AMERIKAANSE studie. Maar die kapsels zijn zo gevaarlijk? En wat kunnen betrokkenen doen tegen haaruitval?

Volgens een nieuwe studie, bepaalde kapsels kan leiden tot haaruitval. Vooral dressup, het bouwen van een hoop spanning op de hoofdhuid, het haar hard en droog en warmte kan schade aan de haarzakjes permanent. Voor het tellen van de kapsels die stam van het haar, dus in de eerste regel van de strikt uitgevoerd DOS en vlechten. Of ze gevlochten het of niet, speelt geen belangrijke rol – de aankleding van het haar strak kan veroorzaken en in het ergste geval, haaruitval bij vrouwen.

Haaruitval bij vrouwen: risicofactor kapsel

Er is een groot risico voor haarverlies bij vrouwen is ook in permanente veranderingen, zoals Dreadlocks of een Machtiging. Deze kapsels speciale zorg nodig – dit direct bij de kapper advies. U verduidelijken er, ook, vooraf, wat zou het effect van wijzigingen in uw haar.

Zodat je haar blijft in weerwil van deze kapsels om gezond te zijn, we kunnen zien in de Video, ook vijf tips over de juiste verzorging.

Haaruitval bij vrouwen: risicofactoren en helpen

Als haar door de trossen hangen in de borstel, moet u haarverlies bij vrouwen actief ontmoedigd wordt – afhankelijk van de oorzaken. Dr. Nina Otberg van de Hair Transplant Center Berlijn uitgelegd, wat zijn de oorzaken en wat kan helpen!

Wanneer kan helpen bij het verlies van het haar naar de dokter?

Indien in de loop van weken, meer dan ongeveer honderd haren per dag verliest, of de top is breder, gaat naar de kantooruren op het het beste om een Haar. Er is, kan de arts de oorzaak en de juiste therapie. Haaruitval kan worden hormonale of erfelijke of door Stress, medicatie, operatie, of symptomen van een tekort zijn geactiveerd.

Haarausfall bei Frauen

Om te kunnen haarverlies bij vrouwen, de behandeling, moet in de eerste, waarvan de oorzaak onduidelijk

Wat bereikt kan worden in de therapie?

Er is een (of meerdere) specifieke trigger voor de haaruitval bij vrouwen en mannen, de rest van het haar, zodra hij wordt geëlimineerd. In het geval van een tekort, bijvoorbeeld, het kan enkele weken of zelfs maximaal drie maanden. De haaruitval wordt veroorzaakt door erfelijke factoren, de duur van de behandelingen, het stoppen en het haar is ook dikker.

Met Medicatie?

Ja, er zijn actieve ingrediënten die beschikbaar zijn in de apotheek over de toonbank. Ik heb zeer goede ervaringen met Minoxidil. De meerderheid van mijn patiënten, de groei kan worden gestimuleerd weer. Ongeveer 85 procent van haarverlies bij vrouwen, stop, ongeveer 65 procent dikker haar.

Hoe werkt Minoxidil?

Het gaat twee keer per dag als een Lotion of zelfs als het schuim van de hoofdhuid. Een lichaamseigen enzym (Sulfatase) splitst de werkzame stof en het product van deze decollete heeft een stimulerend effect op de haarzakjes. Als een resultaat, de groei fase is uitgebreid, het haar en hun groei versnelt, klein, fijn haar weer dikker.

Wat zijn de Alternatieven?

Prostaglandine F2alpha hoeft niet Sulfatase stimuleren van de haargroei. Dit is dezelfde werkzame stof die van sera in de Wimpers. Het is duurder en gevoeliger in de opslag, maar ook een goed Alternatief voor alle, de Minoxidil is niet toegestaan, omdat in de producten alcohol is opgenomen.

U zou gebruik kunnen maken van de wimper serums voor de hoofdhuid?

Ja, er zijn ook hoofd huid lotions met het werkzame bestanddeel, we hebben het getest in een studie toepassing. In negen gevallen op tien het hielp tegen haaruitval bij vrouwen. We hebben ook goede resultaten behaald met lage frequentie licht van de laser, die is er ondertussen, als de laser borstels voor huishoudelijk gebruik. Andere Alternatieven haar tincturen met kunstmatige vrouwelijke hormonen, zoals, bijvoorbeeld, Alpha-Estradiol.

Het zijn recept?

Kunstmatige niet. Alleen natuurlijke vrouwelijke hormonen en tablets, die blokkeren de mannelijke hormonen die voorgeschreven zijn-alleen. Maar zelfs als er veel van deze producten zijn vrij verkrijgbaar, het is altijd goed om te tekenen van een arts onder de aandacht.

Wat kan een arts doen?

De behandeling met platelet-rich Plasma. Het wordt verkregen van autoloog bloed en bevat stoffen, die het stimuleren van de groei van het haar. Ook haartransplantaties kan een goede oplossing zijn, als erfelijke haaruitval is al verder gevorderd.

Geef een reactie