Groot of klein, vet of dun – wie heeft meer Seks?

Mehr Gewicht, mehr Sex?
Mannen met overgewicht de meeste seksuele partners, een recente AMERIKAANSE Studie vet of dun – die eigenlijk heeft meer Seks? Ons lichaam metingen beïnvloeden, met hoeveel partners hebben wij in het leven van de Seks – dit is het gevolg van een recente AMERIKAANSE studie. In de zoektocht naar de meest aantrekkelijke BMI, de onderzoekers waren in voor een Verrassing.

Dun is aantrekkelijk – tenminste, niet in het lichaam van de vrouw. Deze indruk wordt overgebracht in televisieprogramma ‘ s, op billboards en in tijdschriften. Maar de waarheid kan heel anders zijn – toont het nu een recente studie door onderzoekers van de Chapman University in Californië. De onderzoekers vast hoe de grootte en de BMI (Body Mass Index) van invloed op het aantal seksuele partners in het leven en op de vraag wie heeft meer Seks. Om dit te doen, ze onderzocht rond de 60.000 studie deelnemers volgens hun grootte, het gewicht en het aantal seksuele partners van u in het verleden hebt gehad. Gemiddeld zijn de respondenten werden 37 jaar oud, vrouwen en mannen ongeveer gelijk vertegenwoordigd.

Grote mannen zijn meer aantrekkelijk en hebben meer Seks?

Omdat eerdere studies hebben aangetoond dat vrouwen over de keuze van uw seksuele partner de waarde lichaamsgrootte, berekende de onderzoekers, die grote mannen zou het verslag wordt een overeenkomstig aantal seksuele partners. In werkelijkheid, echter, de verschillen tussen de gemiddelde grootte (ongeveer 1.72-1.78 m) en grote mannen (1,79 m), waren er nauwelijks – de meeste van hen waren over de zeven partners. Dit betekende dat ze meer Seks dan andere onderwerpen. Slechts een zeer kleine mannen (1,57-1,64 m) had een gemiddelde van één tot drie seksuele partners minder. In het geval van vrouwen, het resultaat was hetzelfde, ook wanneer slechts een zeer kleine lichaamsgrootte (1,51 m of minder) leidde tot minder seksuele partners.

Wat is de rol van het lichaamsgewicht?

Onder de mannen het meeste seksuele partners (ongeveer acht) waren Zwaarlijvig. De studie-leider wees erop dat als Overgewicht gedefinieerde lichaam van de metingen (BMI: 25-29,99) zijn niet waargenomen door de toeschouwer, meestal zo dik. Ondergewicht mannen (BMI: hieronder 18.5) had de minste seksuele partners – het gemiddelde is vier. De op een na laatste in de obese mensen (BMI van lagen: 30). Ook in het geval van de vrouwen die waren ondervertegenwoordigd in het verleden, de minste Partner. Wat kunnen we hieruit concluderen? We passen deze theorie met een knipoog tijd – veel plezier met de foto galerij.

Hamburg-harburg, 3. Oktober

Geef een reactie