Groeipijnen zijn niet altijd onschuldig

Wachstumsschmerzen sind bei Kindern nicht ungewöhnlich
Kinderen groeien met een gemiddelde van vijf tot zes centimeter in een jaar. Er zijn nog een reactie op de klachten, vaak als groeipijn, als er kinderen zijn ‘ s nachts pijn in de benen is, kan worden gerelateerd aan de groei. De praktijk Vita vertelt je waarom je pijn hebt moeten nemen in de groei van kinderen serieus.

Wanneer kinderen pijnklachten in de gewrichten in de benen, in de buurt van de knie, het is vooral een zaak van groeipijnen. Vooral wanneer de klachten optreden in de nacht en de kinderen op de dag zorgeloos stoeien. Houd de groei van de pijn langer dan vier weken, je moet gaan met het kind naar de dokter. Want dan is de oorzaak kan het gevolg zijn van ziekte, bijvoorbeeld door een gezamenlijke infectie, juveniele reuma, of een bottumor. In geval van aanhoudende symptomen, een grondige laboratorium onderzoeken als de x-ray of nucleaire spin-tomografie.

Mijn kind heeft een gebroken knie?

Wanneer bot necrose werd uitgesloten door CT of MRI, is het meest waarschijnlijk een onschuldige oorzaak. Over een zwelling van het vet pad achter de knieschijf, of een synoviale plooi. Zowel interoperabel zijn, echter, dat wanneer uw kind volgroeid is.

Geef een reactie