Goedkope contactlenzen ogen hoorn van een gebarsten huid

Eine Frau setzt sich eine Kontaktlinse ein
Wanneer zitting nemen van contactlenzen het hoornvlies kan beschadigd de huid, zoals in het geval van een jonge vrouw uit Wales zeigtAn Halloween, de 18-jarige Tia Goode uit Wales, gekleed als een Luipaard. Contactlenzen in de cat ‘ s eye Design maakte haar Outfit perfect. Maar als je wilde om ze te verwijderen in de avond, ze ervaren een onaangename Verrassing.

Als Tia Goode (18) wilde verwijderen van Wales naar een Halloween-feest van uw lenzen, waren deze eerste, niet van de ogen op te lossen. De contactlenzen in de cat ‘ s eye moest het Ontwerp van de kosten van zeven pond (ongeveer 9,80 Euro) en had deel uitgemaakt van de luipaard kostuum voor de student.

Na 40 minuten eindelijk in geslaagd om het oplossen van de contactlenzen uit de ogen. Maar opeens had ze zo sterk pijn in het rechter oog, dus dat ging ze naar het ziekenhuis. De dokter had giet een verdovend middel, in mijn ogen, dus ik kon openen, zei Tia van de student krant De Tab. Uit het onderzoek is gebleken: De lens was zo droog dat hij vast zat aan mijn oogbol vasthouden aan mijn hoornvlies (cornea) is volledig gescheurd.

De Artsen konden rustig de student: u zal geen blijvende schade. Je moet antibiotica nemen en haar oog met een deksel om het te beschermen totdat het genezen is.

Hoe kon dit gebeuren aan de contactlenzen ongeval?

De contactlens is niet hydraterend genoeg, het kan blijven op het oog en de gewelddadige uit een stuk van het hoornvlies te scheuren, schrapen, of van het oog oplossen. Dit risico is toegenomen sinds de contactlenzen dienen niet te worden voorgeschreven, maar in sommige gevallen ook verkrijgbaar in de supermarkt.

Omdat niet alle lenzen geschikt voor iedereen: Voor sommige mensen, de productie van de scheur vloeistof, bijvoorbeeld, is verminderd. In het resultaat van de ogen zijn altijd vrij droog en het gevaar dat de lens blijft op de oogbol verhoogd. Dat is de reden waarom iedereen die graag contactlenzen dragen, eerder van een oogarts worden onderzocht.

Wat te doen als het contact lens niet naar buiten komen?

Als het contact lens stevig op zijn plaats, je moet niet proberen om ze te verwijderen met geweld. Sinds de reden voor het vast zitten van de lens overmatige droogheid van de Ogen, moeten worden verstrekt met het oog met vloeistof, de lenzen zoutoplossing wetting oplossing en wacht een paar minuten. Na dat, je moet het makkelijker op te nemen.

Als het oog rood wordt of het contact lens kan ook, na talloze pogingen tot verwijderen, dient te worden Aangetast, raadpleeg dan een dokter – hetzelfde geldt als ernstige pijn.

Belangrijk hygiëne-tips voor contactlens dragers, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 9. In November

Geef een reactie