Gilles de la Tourette syndroom – sprong ik rond alsof ik een leprechaun

Anja Beckmann fühlt sich heute wieder wohl
Lust for life: in het Park voelt Anja Beckmann vandaag. Voor de OPERATIE was ze bang om andere mensen te ontmoeten. Het was een lijdensweg van meer dan 20 jaar lang. Echter, een nieuwe Operatie, de grootste geschenk gemaakt voor haar: een normaal leven zonder gilles de la Tourette syndroom.

Vol van leven en vreugde Anja Beckmann (48) heeft de eerste dagen van de lente, een wandeling met uw Partner Ralf (49) door het Park. Vijf jaar geleden was dat ondenkbaar, zegt het kind van München, terwijl u geniet van uw favoriete lokale koffie. Zij lijdt aan gilles de la Tourette syndroom, slaan en bijten zichzelf, het sprong rond zonder. Onder de mensen die je voelde comfortabel, hoewel vrienden en familie waren achter haar. Het was alsof ik had een Kobold in het hoofd, zegt Anja, en lacht. Ze doet dat veel, omdat de verschrikkelijke jaren van de verschrikkelijke aanslagen zijn voorbij, dankzij een Brain pacemaker.

Ze heeft de ziekte nu in het handvat, maar de weg was lang en pijnlijk. Voor bijna 20 jaar, Anja heeft te lijden gehad van de ernstige symptomen van gilles de la Tourette syndroom. Het is een ziekte, het verstoord. Intellectueel gilles de la Tourette patiënten geen enkele wijze beperkt. Echter, buitenstaanders nauwelijks kunnen begrijpen wat is het besturen van de jongeren en hun Acties. Ik ben te springen totdat mijn voeten waren pijnlijk, zegt ze. De ziekte heeft getrokken Anja: je lip is genezen, het puntje van de tong afgebeten, ze heeft het moeilijk.

Na de geboorte van gilles de la Tourette syndroom brak plotseling vol

De Kobold kwam al vroeg in haar leven. Ze was vijf en kon niet stoppen met zoemen. Zelfs in het midden van de Kerk, als de samenkomst in stilte te bidden. Ik kon er niets aan doen, herinnert ze zich. De buzz is verdwenen, maar de Goblin alleen geslapen tot ze was 27 jaar oud. Na de geboorte van haar zoon, de ziekte breekt plotseling uit. Een Regensburger arts geeft de diagnose. Anja is opgelucht: ik wist niet dat ik gek ben. Maar de Artsen geen antwoord heeft kunnen vinden waarom de ziekte zich voordoet na de zwangerschap. Geen therapie, geen medicatie werkt. Anja krijgt van een depressie. Met paperclips aan u bindt uw tanden kunt u niet beet op de lippen en de tong. Je gezond wilt zijn. Ook aan uw zoon aan uw ouders, om zorg, om een goede moeder te zijn.

Wat gilles de la Tourette is?

Het Lijden is vernoemd naar de franse arts Gilles de la Tourette, meer dan een half Miljoen duitse beïnvloed.
Veel wenken met de ogen, een schouderophalen, een schouder. Deskundigen spreken van een Teek. Sommige van de schreeuw, grijpen, springen, of start een dwangmatig gebruik van obscene woorden.
De oorzaak onbekend is, wordt verondersteld dat een stoornis van de hersenen metabolisme, wanneer er te veel van de neurotransmitters dopamine en Serotonine is uitgebracht. Gilles de la Tourette is tot nu toe ongeneeslijk.
Informatie: www.tourette.de

Anja besluit elektroconvulsieve therapie. Onder narcose, elektriciteit leidt tot een epileptische aanval in de hersenen. Dit helpt alleen maar in het kort. Binnenkort zult u deze procedure te herhalen, in steeds kortere tussenpozen. Na meer dan 80 voorgeschreven aanvallen, het is op het einde. Als Anja weet geen uitweg, adviseren van uw Artsen aan het gebruik van een Brain pacemaker. Deskundigen zetten elektroden in de hersenen te fijne elektrische impulsen symptomen. In München Klinikum großhadern zes slachtoffers waren rag eerder actief is. Anja in 2006 onderging de moeilijke operatie, de eerste gilles de la Tourette patiënt in Beieren. Hoewel het OP is nauwelijks getest, betaald de verzekering van de gezondheid. Niet de operatie goed. Wereldwijd waren er slechts 60 in gilles de la Tourette patiënten. Ook Anja is het succes niet meteen komen. Maar ze hoopt voor uw nieuwe leven en zal worden beloond. Na een paar maanden van de elektroden correct zijn ingesteld. De Kobold is stil en maakt ruimte voor Ralf (49), voor een echte man van Anja pagina. Voor hen is het leven tenslotte waard is geleefd te worden: De hersenen zijn een pacemaker heeft mij gered. En Ralf, ik ontdek het geluk van de liefde.

Bron: Tina, 17/2012

Geef een reactie