Gif van de landbouw – plant protection products, spuitgieten verantwoordelijk is voor autisme, Parkinson en kanker

Pestizide machen krank
Amerikaanse onderzoekers vonden nu dat het gebruik van bestrijdingsmiddelen in de landbouw ernstige schade aan de gezondheid bij Ongeboren auslöstIn van landbouw en gewasbeschermingsmiddelen kan leiden tot ernstige schade aan de gezondheid. Het toont een Meta-studie uit de Verenigde Staten, waarbij rekening is gehouden met alle chemische varianten van het gewasbeschermingsmiddel. De meest ernstige effecten van bestrijdingsmiddelen op zijn moeders en hun Ongeboren.

Het onlangs verschenen onderzoek van de Universiteit van Californië, Davis, blijkt dat het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, die ook gebruikt worden in Duitsland van de landbouw, de geboorte en de ontwikkeling kan leiden tot stoornissen in de pasgeborene – zoals autisme en andere zenuw-en hersenbeschadiging. Eerdere studies hebben ook aangetoond dat de agrarische behandeling van Planten ontwikkeld chemische stoffen voor kanker, onvruchtbaarheid, ziekte van Parkinson en ernstige allergieën verantwoordelijk zijn.

De in het tijdschrift Environmental Health Perspectives gepresenteerd van een Meta-studie rekening gehouden in de experimentele set-up, worden alle gebruikt in de landbouw, gewasbeschermingsmiddelen, zelfs schijnbaar onschuldige glyfosaat. De resultaten tonen een significante correlatie tussen pesticiden in de landbouw en de zware aangeboren afwijkingen en ontwikkelingsstoornissen bij pasgeborenen.

De studie opgenomen frequentie van pesticiden en geboorteafwijkingen

Wetenschappers aan de studieleider Professor Irva Hertz-Picciotto bepaald hun resultaten op een vergelijking van de incidentie van aangeboren afwijkingen en ontwikkelingsstoornissen bij pasgeborenen, als ook de nabijheid van de moeders met chemisch behandeld landbouwgrond. Dit omvat informatie van de California het Gebruik van Pesticiden Rapporten werden geëvalueerd. Dit Rapport bevat uitgebreide en nauwkeurige gegevens van alle bedrijven, de chemische gewasbeschermingsş middelen gebruiken. Daarnaast zijn de gegevens van meer dan 1.600 moeders werden opgenomen en er werd speciaal aandacht aan besteed, waar de aanstaande waren moeders tijdens hun zwangerschap. Ten slotte, hebben de onderzoekers vastgesteld dat de incidentie van aangeboren afwijkingen en ontwikkelingsstoornissen bij pasgeborenen in de betrokken regio ‘ s.

De resultaten zijn beangstigend

De resultaten zijn schokkend: De kans dat een ernstige aangeboren afwijking of ontwikkeling aandoeningen bij de pasgeborene, in agrarische gebieden, omdat de pesticiden die gebruikt worden door maximaal 60 procent hoger dan in niet-agrarische gebieden. De meeste moeders die wonen binnen een straal van minder dan 1,5 kilometer van de agrarische gebieden zijn in gevaar. Volgens de onderzoekers de gegevens over de acute gezondheidsrisico ‘ s zijn zo duidelijk dat u kan worden aan een risico-overgang. De shows: De dichter verblijf je aan het einde van de moeders van een gespoten veld, hoe hoger uw risico is op een kind met ontwikkelingsstoornissen of aangeboren afwijkingen aan de wereld.

Hamburg-harburg, 23. Juni 2014

Geef een reactie