Gezondheidswaarschuwing op frisdrank reclame geïntroduceerd

Cola und Zucker
In een fles cola (500 ml), ongeveer 20 blokjes ZuckerAuf banners reclame voor frisdranken beschikbaar moet zijn in de toekomst: WAARSCHUWING: het Drinken van dranken met toegevoegde suiker leidt tot Obesitas, Diabetes en tandbederf.

Op dinsdag, San Francisco-de eerste stad in de Verenigde Staten, tot soft-drink reclame is een waarschuwing tegen de consumptie van de drankjes. Een van de initiatiefnemers van de campagne, de arts, en Johannes, Maa, nu hoopt dat andere steden en gemeenten het voorbeeld volgen.

Waarschuwing-Cola leven

De zogenaamde Suiker Gezoete Drank Waarschuwing Verordening verwijst naar dranken bevatten meer dan 25 calorieën per 350 milliliter door suiker of andere zoetstoffen. Dat is te zeggen, reclame voor een calorie-arme drank, zoals Coca-Cola Zero is niet nodig een waarschuwing – voor-Coca-Cola leven (330 ml bevat 89 kilocalorieën). Ook, energie drankjes en ijsthee, vallen onder het nieuwe regime. Melk en natuurlijke sappen, echter, zijn vrijgesteld van de eis.

Frisdranken zijn gevaarlijk

Deze zijn niet onschuldig, heerlijke producten, zegt Scott Wiener, die is ingediend voor de toepassing van de wet. Dit zijn producten die mensen ziek, en we moeten reageren.

Zo schadelijk als tabak?

Veel vakmensen uit de gezondheidszorg, suiker tarief vergelijkbaar met gevaarlijk als tabak en waarschuwen voor de gevolgen zoals Overgewicht, Diabetes, en hart problemen. Het stoort je vooral de suiker is verborgen in kant en klaar maaltijden of dranken. In San Francisco, 32 procent van alle kinderen en jongeren, volgens een studie uit het jaar 2012 op overgewicht.

Ook Duitsland is getroffen

Ook in Duitsland wordt het Probleem is groeiende: In de laatste 20 jaar is het aantal kinderen met Overgewicht verdubbeld en – ongeveer zeven tot 15 procent. Het weergeven van de gegevens van de studie over de gezondheid van kinderen en adolescenten in Duitsland (KiGGS).

Hamburg, 10. Juni

Geef een reactie