Gezonde Wonderen Van Een Ijsbad

Paar in einer Badewanne mit Eiswasser
Als het maakt dingen makkelijker te maken, kunt u klimmen naar de tweede plaats in het ijsbad.Een bad in het ijskoude water al kost dat enige Overwinnen. Echter, de voordelen zijn zo groot, dat de inspanning is de moeite waard, zeker. Wij zullen u vertellen wat belangrijk is in een ijsbad.

Dan, men voelt zich de hele tijd in de zomer. En nauwelijks de Thermometer is bijna op de 30°te beperken, men wenst af te koelen.Geen wonder, want zo mooi als de warmte is het ook, voor onze bloedsomloop, en onze huid, de warmte is een last. Een eenvoudige maar eerst een beetje gewenning behoeftigen Truc, breng je niet alleen de bloedsomloop, maar het verbeteren van uw immuunsysteem: het ijs baden! Hun gunstige effect wordt niet alleen de Scandinaviërs, de boring in de Winter als een gat in de bevroren meren. Ook in Duitsland, gebruikt het Gezond mooi voor een lange tijd in het Kneipp-toepassing.

Cellulitis en puistjes afscheid

In huis gebruik je nodig zwembad echter, geen oversized water. Het bad zal doen. Alleen koud water inlaten en bereiken van de juiste temperatuur, een XXL pack van ijsblokjes.

Zelfs kort baden (3 – 5 minuten) voldoende is om het gunstige effect. En stijgen, geen angst, na de tweede of derde Keer, het kost veel minder te Overwinnen naar de ijzige Nat. In aanvulling op de verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, het ijs baden wonderen weefsel tegen een slap bindend. Dit betekent: Goodbye Cellulite! Door de koude schok, namelijk, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, en dus het bindweefsel beter van bloed voorzien.

De huid heeft ook voordelen van de Eiskur. Naast een rozige teint, kunt u genieten van een verbeterde huid, omdat door de circulatie van het bloed dat zuurstof en andere voedingsstoffen worden gepompt naar de oppervlakte. Ook vergrote poriën in het gezicht door het koude water te bestrijden. Op het gezicht wassen met warm water (dit maakt de poriën) en dan koud water afspoelen. De resulterende opnieuw sluiten van de poriën kan vullen met talg en mee-eters geen Kans.

Sporters kennen de Truc al langer

Atleten zweren bij voor een lange tijd om af te koelen na het sporten. Te houden gepost Tennis legende Andy Murray na zijn Wimbledon-overwinning vorige week een foto van zichzelf in een ijsemmer met de woorden: tot slot, deze man (de Wimbledon-Cup) in uw handen, ijs maken en baden een beetje draaglijker. In feite, het ijs baden zijn vooral tegen spierpijn zeer effectief. Wie is er niet na een Training al de volgende dag, onder de pijn van de ledematen, wil lijden, moet je op de weg terug van het Joggen in het tankstation en een paar tassen van ijs om mee te nemen.

Zelfs Tennis ACE Andy Murray zweert bij het ijs baden

Clive Brouwer, Honkbal performance coach voor de Toronto Blue Jays, raadt aan zijn atleten uitgebreide ijs baden: Het voordeel van een ijsbad is dat het vermindert de ontsteking in de spieren. Tijdens de training worden de spieren zal aangevallen worden en opzwellen. Dit leidt vooral tot spierpijn. Een ijsbad dit kunnen voorkomen: studies hebben aangetoond dat de koude temperaturen helpen aan het verspreiden van het bloed weer stromen. Dus het vasthouden van water zal worden afgevoerd en de spieren rondom geen zwelling.

Die heeft geen bad, door de manier, kan ook een voetenbad met Eiwasser. Deze lijkt niet per se tegen spierpijn in de Rest van het lichaam, maar bijna als een zwakke doorbloeding aan de sprongen.

Hamburg-harburg, 22. Juli

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie