Gezonde risico Crash dieet: 5 argumenten tegen de honger dieet

Auf einem Teller liegt eine halbe Tomate
Het Crash dieet, dat belooft een snelle gewichtsverlies succes te wijten aan de drastische vermindering van de inname van calorieën om gewicht te verliezen zo snel mogelijk? Met dit verzoek voor de ogen van vele niet-Afnemende start-Bereid zijn om een Crash dieet. Waarom zou je dit dieet-beter twee keer nadenken, kunt u hier vinden.

Wie dwingt zijn lichaam alle van een plotselinge, meerdere dagen met 700 calorieën of minder mee te krijgen, zet hem bijna in een staat van shock: Hij krijgt genoeg te eten, het moet houden zijn de energie-reserves ratio, en is geschroefd voor het Overleven van secundaire functies. En krijg je het gevoel, bijvoorbeeld, wij hebben voor u de meest vervelende bijwerkingen van een Crash dieet.

Eine erschöpfte Läuferin

Hij krijgt te weinig voedsel, regelt het lichaam de energie verbruik omlaag – het resultaat van een gebrek aan kracht is

Crash dieet-aflevering 1: De stofwisseling vertraagt

Indien de calorie-inname zo drastisch als in het geval van de Crash-dieet, het lichaam ontvangt het volgende Signaal: Het voedsel is schaars en de tijd van de volgende voeding is onzeker. Hij reageert door het besturen van de zogenaamde basal metabolic down – dit is de hoeveelheid energie die het lichaam per dag verbruikt in de inactieve stand. Het doel: De bestaande energie-reserves moet voldoende zijn, zo lang mogelijk.

Dit heeft twee gevolgen: Met elke beweging – zelfs in de sport – consumeren minder calorieën dan normaal. Daarnaast hebben we nauwelijks genoeg energie te verhogen ons enige vorm van beweging. Het is nog onduidelijk wat de lange termijn effecten van een Crash dieet heeft op het lichaam. Sommige studies suggereren dat de stofwisseling blijvend kunnen veranderen. Dit betekent dat Ondanks de hogere calorie-inname na het dieet minder vet verbrand is en het gaat om gewichtstoename.

Crash dieet-aflevering 2: de spieren worden afgebroken

Als reactie op de lage calorie-inname, het lichaam gaat de vetreserves en begint te verbranden – dat is het doel van het Crash dieet. Echter, in de honger fase van het lichaam van de brandstof is slechts de helft van het vet, de andere helft is van de spiermassa. Als een side-effect van het Crash dieet, we bouwen spieren. Vooral gebruikelijk is dat het lichaam Herstelt na de Crash-dieet, bouwt hij eerst de vet reserves, voordat de nieuwe spieren worden gevormd.

Ein wütender Mann brüllt

Houd uw afstand – het Crash dieet kan een impact hebben op de stemming

Crash dieet-aflevering 3: Honger maakt monsters

De zelfopgelegde hongersnood gedwongen in de context van het Crash dieet kan worden voor onze mede-mensen ongemakkelijk – want Honger maakt grillig. En dit is niet alleen omdat anderen in voor onze ogen Hamburger eten van chocolade: onthouden van voedsel is van invloed op de secretie van verschillende hormonen die invloed hebben op onze stemming.

Crash dieet-aflevering 4: Het lichaam een tekort aan voedingsstoffen

Met de meeste Crash-dieet, zal het lichaam niet worden materialen met voldoende eiwitten, vezels, aminozuren, calcium, ijzer en Vitamine B12-levert – al die waardevolle voedingsstoffen die je gezond houden en de kracht van donaties. Een tekort kan leiden tot vermoeidheid, zwakte en lusteloosheid. Het duurt langer, er kan haaruitval, broze botten en verzwakking van de cognitieve vaardigheden.

Crash dieet-aflevering 5: Het succes niet stoppen

Het lichaam is niet alleen minder eten, zijn voldaan – hij zal altijd vraag meer om nieuwe energie leveranciers. Het resultaat is dat een Constante, langzame Honger. Het is slechts een kwestie van tijd totdat we ons overgeven aan hem. Het is zo ver, het eten van veel mensen zelfs meer dan vóór het dieet. Dit is ook de reden waarom het succes van een Crash dieet duurt niet lang en de oorspronkelijke gewicht is snel hersteld.

Wat zijn de diëten die experts raden voor een gezond en succesvol afvallen, kunt u hier vinden.

Je hebt al verwijderd en wil je je droom gewicht nu? In de Video leggen we uit hoe je dat doet!

Hamburg-harburg, 17. Maart

Geef een reactie