Gezonde geheim voor algen: 5 boeiende feiten

Algen sind gesund
Algen zijn niet waar planten, maar plant-achtige organismen met een celkern (chrome alveolata), de fotosynthese wordt uitgevoerd voorafgaand aan minstens 4500 jaar, dat de mensen aten in China algen, omdat ze gewaardeerd worden voor hun voedingswaarde. Vandaag de dag, de meestal groene planten uit het water te worden gebruikt in zeer veelzijdig. Leren in de praktijk, Vita, wat al in de algen, en wat kan voor de mens van haar.

Een recente studie van de KTH Institute of Technology in Stockholm toont, zoals die gemaakt is van een biocompatibel plastic en Lanasol – een onderdeel van de rode algen, een antibacterieel Materiaal kan worden gemaakt.

1. Algen als natuurlijke bescherming tegen bacteriën

Om te worden in staat om de effectiviteit van rode algen tegen bacteriën, gebruik, gebruikt de onderzoekers van een nieuw ontwikkelde procedure: De zogenaamde Electrospinning. Zeer dunne draden zijn honderd keer dunner dan een menselijke haar, zijn gemaakt van de speciale Polymeren, en de algen worden onderdeel van een zeer fijn geweven stof.

De aldus verkregen Materiaal is van nature antibacterieel en kan niet alleen voorkomen dat de geur, maar ook in de lucht filters, en textiel zoals beddengoed, kleding of handdoeken in ziekenhuizen worden gebruikt om de bacteriën te doden. De desinfecterende werking tegen de in ziekenhuizen op grote schaal van multi-drug resistente pathogenen Staphylococcus Aureus 99,9 procent van de tijd.

Zo ver, antibacterieel textiel zijn voornamelijk behandeld met zilver ionen. Een procedure als gevolg van gezondheids-risico ’s – de zilver ionen in de verdenking van schade aan de menselijke genetische materiaal te activeren en interfereren met de reproductieve vermogen van mannen, evenals de ontwikkeling van embryo’ s is zeer omstreden.

2. Algen zijn een echte voeding Booster

Algen – met name in Azië – vanwege hun rijke ingrediënten gegeten. Met 15 gram gedroogde eetbare zeewier (bijv., Nori), ongeveer een kwart van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels. De waterplanten hebben weinig vet en zijn rijk aan eiwitten en eiwitten. Over het algemeen is het mogelijk om de dekking met algen (bijvoorbeeld 10 gram spirulina-algen) van de aanbevolen dagelijkse behoefte aan mineralen. Redenen waarom algen als een zeer effectief voedingssupplement voor diëten of met voedingstekorten.

Echter algen zijn niet geschikt om vanuit een nutritioneel oogpunt, alleen voor directe menselijke consumptie. Lang geleden je ontdekt de food industrie. Zogenaamde Phyllokoide – het kleine blad-achtige Structuren in de algen – die in veel bewerkte voedingsmiddelen in de supermarkt. Ze zijn, bijvoorbeeld, geven hem een glas melk producten gebruikt, een gewenste sterkte bij het distribueren van de ingrediënten in de drankjes gelijkmatig of om te binden water in voedsel.

3. Een algenbad tegen Cellulitis

Gedroogd en triturated algen tip tegen Cellulitis, worden geacht te zijn geheim. De grote hoeveelheid van specifieke aminozuren, Jodium, en uitgedroogde kalium zijn deuken, het is de optimale oplossing voor de Huid. Het beste is dat je jezelf trakteren op een zeewier bad. Om dit te doen, genieten van twee kopjes van algen in acht tot tien kopjes koud water gedurende 15 tot 20 minuten. Na dat, je hebt om te kook de geweekte zeewier voor een half uur. U kunt filteren de algen uit de pot en je geeft de resterende algen in het water in uw bad water. Klaar voor de zeewier bad.

4. De Turbo voor het immuunsysteem

Sommige Algen (bijv., Afa algen en Spirulina) zijn alleen goed voor de spijsvertering, maar ook het bevorderen van de krachten van ons lichaam ‘ s eigen verdediging. Als een voedingssupplement, algen, worden aangemerkt als een Superfood omdat ze stoffen zijn zo rijk aan vitaliteit, zoals plantaardige ijzer, Vitamine A en C, calcium, alfa-linoleenzuur en eiwit.

5. Algen gif killer

De Chlorella-algen zijn sinds honderden jaren als gevolg van de eigendom als een natuurlijke Ontgifter bekend, omdat zij binden schadelijke stoffen zoals zware metalen of radio – actieve stoffen in de darm. Omdat deze algen plaatsen kunnen doen zonder een dubbele punt, het is in toenemende mate gebruikt voor de zuivering van afvalwater en water van Cadmium, lood en kwik.

Hamburg, 1. Oktober 2014

Geef een reactie