Gezond immuunsysteem-cut-in weerwil van de Keizer

Ein Arzt hält ein Neugeborenes im Arm
Met de geboorte van de ontwikkeling van de darmflora van baby ‘ s begint – dit is belangrijk voor een sterk immuunsysteem. Omdat de C-sectie baby ’s het niet passeren van het geboortekanaal, niet op uw gevoel met de eerste belangrijke bacteriën – AMERIKAANSE onderzoekers hebben overwogen dit een Truc is, om dit te compenseren nadeel tijdens de natuurlijke geboorte, moeders geven hun baby’ s met de belangrijke bacteriën die de basis vormen voor een sterk immuunsysteem. In het geval van een keizersnede, deze start-up-uitkering blijft de pasgeborene eerder is geweigerd, de VS-onderzoekers hebben nu een Truc die zou kunnen veranderen in de toekomst.

Wanneer een Baby wordt geboren, zijn immuunsysteem is een groot stuk van het werk: Het moet leren om zich te verdedigen tegen vijandige indringers, zoals virussen en bacteriën. De eerste steen van zijn darmflora biedt hem: Omdat het ondersteunt het immuunsysteem, door te voorkomen dat het voedsel ingenomen ziekteverwekkers verspreiden in de darm en in het bloed te verplaatsen. Meer nog: In de darmen 80 procent van alle immuun cellen worden gevormd.

Echter, de darmflora moet eerst worden vastgesteld. De natuurlijke geboorte proces een beslissende rol speelt: Op de weg door het geboortekanaal, de Baby wordt geleverd met bacteriën van zijn moeder, die zich in de darm en is een ideale voorwaarden voor de ontwikkeling van het immuunsysteem.

Van de kinderen die komen door de keizersnede, hebben niet dit voordeel en hebben de neiging om worden daarom meer kans op allergieën en Astma. Ook, Obesitas en Diabetes zijn vaker voor, waarschijnlijk omdat de darmflora is ook betrokken bij de controle van het lichaamsgewicht.

Artsen overwegen voor een Lange tijd, zoals de keizersnede baby ‘ s na afloop met de bacteriële beschermlaag kan worden verstrekt. New York-wetenschappers hebben met een Truc kan je de test is momenteel in een Experiment en de veelbelovende resultaten zien. Het onderzoek is gerapporteerd in het tijdschrift ‘Nature Medicine’.

Baby ‘ s vervolgens bacteriële laag van bescherming

Voor het Experiment, de Artsen plaats kort vóór de uitvoering van de keizersnede in een stuk gaas in het geboortekanaal van de moeder-to-be, waar het wordt gezogen met de bacteriën van het geboortekanaal. Zodra de Baby is in de wereld, het is ingesmeerd met de moeder bacteriën-film – eerste van alles, de mond en het gezicht, dan de Rest van het lichaam. Vervolgens zijn de onderzoekers zijn het onderzoek naar de bacteriën hebben zich gevestigd op de pasgeborene en de resultaten te vergelijken met die van kinderen die waren natuurlijk aan de wereld, of het knippen liep na de Keizer, geen Bakterienkur.

Het gepubliceerde rapport beschrijft de resultaten van de eerste runs in de lopende studie. Dienovereenkomstig, de mond, de huid en de darmflora van baby ‘ s waren wreef leek veel meer op die van vaginaal geboren kinderen dan de niet-gewreven zuigelingen. Dus, bijvoorbeeld, de bacterie Lactobacillus was vertegenwoordigd in de behandelde baby ‘ s was aanzienlijk sterker. Het is het immuunsysteem, bestrijdt E. Coli versterkt de bacteriën en beschermt tegen lactose-intolerantie.

De resultaten zijn veelbelovend, het uiteindelijke doel van de studie is niet bereikt, maar, nog steeds, studie Directeur Maria Dominguez-Bello: De laatste – en meest belangrijke – onderzoek is, natuurlijk, voor het begeleiden van baby’ s van drie of vijf of zeven jaren, en te bepalen of deze revalidatie vermindert het risico van enkele van de ziekten die we snijden met een Kaiser-geboorte vennoot.

Als dit het geval is, de onderzoekers zijn van plan om het ontwikkelen van bacteriële preparaten, die omvatten alles, van pasgeborenen tot het bouwen van een sterke behoefte immuunsysteem.

Hamburg-harburg, 2. Februari

Geef een reactie