Gezond en gelukkig door de menopauze

Glückliche Frau in den Wechseljahren
Vrij van symptomen door de menopauze? Geen Probleem! Waar moet u op letten voor, in en na de menopauze, toon je de foto ‘ s galerieob op de rand, in het midden of achteraf: je Leert nu, wat zijn de tips om ervoor te zorgen dat uw lichaam en geest tijdens de menopauze all-around in Balans blijven.

Opeens heb frequente stemmingswisselingen en opvliegers? Daarnaast heb je meer en meer, al zullen ze eten als gewoonlijk? Dan bent u uiteraard er al – de menopauze. Met ongeveer 45 jaar oud, de zogenaamde climacteric begint. Nu, produceren de eierstokken minder reproductieve hormonen. De vruchtbare fase eindigt. Dit proces van de menopauze gemiddeld ongeveer vijf tot zeven jaar. Terwijl ongeveer een derde van de vrouwen door de menopauze gaan, heeft voor de bestrijding van de meeste klachten.

Bijwerkingen van de menopauze

Wanneer er minder Oestrogeen wordt afgescheiden, spontaan zweten, en depressie het gevolg zijn van de menopauze. Daarnaast is het bot poreus en wordt de huid dunner. In het kort: In het lichaam van de actie is tijdens de menopauze, kan dit nu worden een last. Het goede nieuws is: U kunt veel doen om te voelen, in weerwil van de menopauze passen. Beetje kruiden helper, een evenwichtig dieet, of een hormoon-therapie om het lichaam te helpen tijdens het verloop van een jaar, in Balans. De foto gallery toont je hoe je door middel van de menopauze – en hoe voor te bereiden op de tijd daarna. Zelfs na de Menopauze, het lichaam moet blijven om te krijgen wat hij nodig heeft.

Menopauze – Dus voel je je goed!

Ontdek het in onze foto galerij, hoe blijf je tijdens de menopauze om gezond te zijn en blijven om zich volledig op hun gemak.

Geef een reactie