Gezond door het seizoen: Hoe homeopathie helpt!

Paar joggt
Met homeopathie krijg je gezond in het lopende seizoen, alle nieuwe in het voorjaar. Ongeacht of u lace up voor de eerste Keer de loopschoenen, hardlopen regelmatig, of professioneel met onze tips, moet je snel (weer) in Vorm en gezond te blijven!

De voordelen zichtbaar moet genoeg Motivatie voor je lopers hebben mooie, stevige benen. Je bent slim (een uurtje Joggen aan gemiddelde snelheid verbruikt ongeveer 630 calorieën). Maar niet alleen je lichaam voordelen van het lopen. Het gevoel is een race voltooid, is gewoon onbeschrijfelijk. En het Beste van alles: om de ervaring van een geluid, je hebt om te gaan geen 42 kilometer. Vijf. Nauwelijks iets maakt haar zo gelukkig. Studies tonen aan dat de lopers minder depressie en meer energie. Klinkt goed, toch?

Hoe begin ik (weer) met de Run?

Beginner: je hebt nooit uitgevoerd? Maakt niet uit, het is nooit te laat! Je mag niet je doel te hoog. Het belangrijkste is, slow-start, vooral na een langdurige pauze. Die opgeleid meteen van 0 naar 100, en je risico op overbelastingsletsels en dat willen we voorkomen, zegt de huisarts Peter Emmrich in Pforzheim, Duitsland. U kunt beslissen op te trainen twee keer per week, met kleine Gehpausen, als het te inspannend zijn. Na een maand, moet u een half uur aan een stuk.

Hobby loper: Vorig jaar liep ze tien kilometer, in de Winter heb je de Training maar een beetje een sleur? Niet zo tragisch. Je hoeft niet te beginnen bij Nul. Zie je, je lichaam herinnert zich de bewegingen. Je start gewoon een half uur op een gemiddelde snelheid. Als dit zo doorgaat, dan kunt u het verhogen van het tempo en de afstand langzaam elke week. Als u drie keer per week een uur, je kunt streven naar snel de tien kilometer in 60 minuten.

Professional: de Echte lopers niet op de hoogte van het slechte weer. Ongeacht of sneeuw, regen of ijs, als u naar buiten gaat. Toch, je loopt in de Winter waren voorzichtiger, langzamer, korter. Een te bouwen vaker nu weer tempo loopt sneller en beter dan ooit.

Wat er mis gaat?

Beginners: u pierce vaak? Dit kan te wijten zijn aan het feit dat je uitademt diep genoeg. Of misschien te veel en te hard om te eten voordat het uit gaat.

Hobby loper: een groot deel van de opleiding te eentonig. Het lichaam gewend raakt aan dezelfde prestatie, het is soms nog erger. Ze variëren per se afstand, tempo en afstand.

Pro: is het Uitvoeren van uw leven? Dit is mooi. Om letsel te voorkomen, maar het is belangrijk om te wijzigen de sport. Dit is een gemeenschappelijke runner fouten – zelfs professionals. Je doet wat je spieren, en je doet, bijvoorbeeld Yoga blijven flexibel.

Wat sportblessures kunt voorkomen?

De meeste van de congestie reacties op de ligamenten, Pezen en kraakbeen, in het bijzonder als de Training was een toename van snel, zegt Emmerich. De belangrijkste reden: slechte bloedcirculatie in het weefsel. Dit kan vaak door de stress in de opleiding meegaan.

Het lichaam reageert met pijn. Dit kan ook verband houden met een verstoring in de calcium balans en extra homeopathische middelen kunnen worden gebruikt, zegt Emmerich. Belangrijk: je moet er zeker van om te observeren de waarschuwingssignalen van het lichaam en niet van de pijn! Dit kan leiden tot ernstig letsel.

Hoe kan homeopathie helpen bij sportblessures?

In het geval van acute blessures Globuli kan helpen, bijvoorbeeld Arnica D6 helpt met allerlei blessures en terug te brengen naar de inspanning met nieuwe energie. Arnica vermindert ook de shock symptomen in geval van vallen of ongelukken, zegt Emmerich. In het geval van ontwrichtingen, verstuikingen, kneuzingen, spier of pijn in de rug helpt Ruta D6. Het kan ook Spanning snellere genezing en is een belangrijk middel in een ontsteking van het periost.

We hebben Ligamenten of ondersteund worden, de Patiënt heeft een spierspanning, dan Rhus toxicodendron D12 is de juiste remedie, voegt Emmerich. Andere geval Schuurplekken, schaafwonden, blaren die zijn gevormd als gevolg van strakke running schoenen. Vervolgens ondersteunt Calendula D6 voor het genezingsproces.

Geef een reactie