Gezond: Cel Beschermers Granaatappel

Granatapfel
Ingrediënten van granaatappel, volgens een studie, zelfs de groei van tumoren-inflammatoire, granaatappel is een natuurlijke anti-inflammatoire. Verantwoordelijk voor de hoge concentratie aan waardevolle plantaardige stoffen.

Hij is vol Vitamine C, Vitamine B-5 en kalium, De granaatappel is een van de voedingsmiddelen met het hoogste gehalte aan waardevolle plantaardige stoffen, die stoppen met de ontsteking processen in het lichaam.

Extra tip: hoe zwaarder de granaatappel, de sappiger de zaden.

De cel-beschermende eigenschappen voor de bestrijding van zowel Artritis en hart-en vaatziekten en kanker. Een AMERIKAANSE studie is gebleken dat bepaalde bestanddelen van de granaatappel bevat de groei van de tumor. Vooral in het geval van hormoon-gerelateerde vormen van kanker, zoals prostaat-en borstkanker kan worden gebruikt extracten van de vruchten met succes. Maar de granaatappel is niet alleen genezing, maar ook ziekte verhütend: Een glas sap (250 ml) per dag kan het voorkomen van borstkanker effectief.

Tips om te Openen: roll de granaatappel op een hard oppervlak tot het scheuren. Dan kunt u op de vrucht met een scherp mes, een betere wijken en de zaadjes en het sap eruit.

Verbeterde vetverbranding met de granaatappel-kaneel-punch

Dus: van de helft Van een granaatappel, de zaadjes los te maken, het verzamelen van de juice (ongeveer 2 EETLEPELS). 1 EETLEPEL granaatappel zaden (de Rest gebruik van andere middelen), granaatappelsap, 1 kaneelstokje, 1 steranijs, 1 EETLEPEL appelsap en 1 zak met mate koffie in een groot glas en bedek met 250 ml kokend water blancheren. Ca. 5 minuten, de zak, en dien onmiddellijk op.

Afslankend effect: De gezonde ingrediënten van de granaatappel kan verminderen cholesterol en houden de bloedsuikerspiegel constant. Dus deze punch is een geweldig hulpmiddel voor alle, die de neiging hebben vaak meer voedsel hunkeren.

Geef een reactie