Gevaarlijke Hygiëne-en-fout – de waarheid over ontsmettingsmiddel

Desinfektion nicht übertreiben
De Federal Institute for risk assessment ontraden het gebruik van desinfectiemiddelen in het huishouden ontsmettingsmiddelen mogen niet worden gebruikt in een particulier huishouden. De Federal Institute for risk assessment in een onlangs gepubliceerde verklaring adviseert. Veel commerciële hygiëne producten werden verkeerd gebruikt wordt, of niet voldoende worden anti bacteriële. De gevolgen van een Überdesinfizierung zou veel meer schadelijk dan ze beloven.

In een onlangs gepubliceerde uitspraak van het Federal Institute for risk assessment (BfR) adviseert tegen het gebruik, in principe, het gebruik van desinfectiemiddelen in particuliere huishoudens. Als reden is de autoriteit genaamd de vaak onjuiste toepassing, bijvoorbeeld een onvoldoende blootstelling duur, het effect van voeding in combinatie met andere reiniging stoffen, of een Overdosis leidt tot irritatie van de luchtwegen van hygiënische producten.

Bovendien, de anti had bewezen bacteriële activiteit van de vele in de handel verkrijgbare desinfecterende middelen alleen onvoldoende of zelfs ontkracht.

Multi-resistente bacteriën zijn het resultaat van

Het resultaat van onjuist gebruik of het gebruik van hygiënische middelen, niet houden wat ze beloven, zijn onderschat. Als de Federal Institute for risk assessment informeert, en wordt veroorzaakt door de onjuiste desinfectie maatregelen, een toename van de bacteriële load in het huishouden.

Omdat de maatregelen niet doden mogelijk schadelijke bacteriën, vermenigvuldig het overgebleven. De resulterende drug-resistente kiemen bedreigen de gezondheid, volgens de deskundigen, aanzienlijk sterker dan de bacteriële oorsprong van stress. De waarschijnlijkheid van multi-resistente kiemen door het gebruik van eenvoudige reiniging agent, volgens de Federale Instituut voor risico-evaluatie, is veel lager.

Toegevoegd aan dit is, volgens deskundigen, die ontsmettingsmiddelen vormen een zware belasting voor het milieu. In de gebruikte stoffen chemische stoffen in het afvalwater in het afvalwater zuiveringsinstallaties, waar het wordt niet volledig gefilterd en gedemonteerd kan worden, zodat u zult bereiken van de grond het water, meren en rivieren

Desinfectie is alleen soms nuttig

De toepassing van desinfectiemiddelen in het huishouden is alleen in ‘ bijzondere gevallen – bijvoorbeeld als de leden van het huishouden lijden aan besmettelijke ziekten. In het geval van de maag griep of infectieuze diarree, is het raadzaam om te desinfecteren kritieke gebieden zoals Wc-brillen of deurknoppen–.

Voor meer Hygiëne tips om te voorkomen dat de verspreiding van ziektekiemen, klik hier.

Hamburg-harburg, 2. Juli 2014

Geef een reactie