Gevaarlijke fun – wat is beter om je te laten blijven

Gefahren beim Baden
Baden is in Duitsland ook een gevaarlijke leuk. Elk jaar honderden mensen in de duitse wateren, om te sterven door verdrinking elk jaar zijn er in Duitsland vele Honderden mensen. Praxisvita.de u vertelt wat u kunt, met het oog op het komende seizoen beter.

Water: De onderschatte gevaar

Wereldwijd elk jaar verdrinken er naar schatting 500.000 mensen. Dus, de op een na hoogste ongeval verdrinking ongevallen veroorzaken van de dood na een verkeersongeval. Alleen al In Duitsland, die extern beetje gevaarlijk uitziende wateren, overleden in 2013, volgens de DLRG 446 mensen door Verdrinking – ongeveer 80 procent van de gevallen deden zich voor in de binnenwateren.

Bayern, met 90 doden, de staat met de meeste dodelijke wanneer het raken van de hole. Dit benadrukt het bijzondere gevaar voor de meren en rivieren. In tegenstelling tot baden de bergen ‘wilde’ water, zoals meren, rivieren of de zee, maar over het algemeen verborgen gevaren. Bovendien, deze wateren zijn vaak geen toezicht of redding helpers op het terrein die kunnen ingrijpen in geval van ongelukken snel. Praxisvita.de je vertelt wat je moet hebben bij het zwemmen in de duitse wateren op de beste.

Wat beter om je te laten blijven

Te veel water in te slikken

In de binnenwateren, moet je het doen met vaak zwaar vervuild water. Een veel genegeerd gevaar van badefreu. U probeert in te slikken, daarom zo weinig mogelijk water. Micro-organismen en chemische afval uit afvalwater of landbouw-Afvoer – drijven in het water en kan leiden tot gezondheidsproblemen en allergieën.

In troebel water springen

Vooral wanneer u een bad nemen in het water, met troebel water, je moet niet te springen van hoge posities – zoals een dock of een boot in het water. Vaak is de werkelijke diepte van het water is het moeilijk in te schatten. Een onzorgvuldig sprong in het ondiepe water en eindigt met bot breuken, verwondingen van de rug of het hoofd. Er is ook het risico dat de ‘onzichtbare’ vuil zoals scherven, te springen of om andere scherpe objecten. En snijwonden alleen de meest onschuldige overtredingen worden vervolgens gesneden.

Onbewust in water vallen

Je moet oppassen niet te vallen per ongeluk in een lichaam van water. Wat maakt in om hen Heen, maar zelden voor een lach, draagt ernstige gevaren. Tal van mensen verdrinken ieder jaar als gevolg van een ongeplande bad. Zorg op gladde en glooiend terrein rond een lichaam van water. Dergelijke natuurlijke obstakels op de oever ook voor zorgen dat de Verdreven komt slechts met moeite uit het water. Het water is koud of the Fallen kleding die niet geschikt is voor zwemmen en het water snel verzadigd raakt, er is acuut gevaar.

Vooral bij het zwemmen in het zand meren, je mag nooit vergeten dat het een voormalige grind of zand kuilen of steengroeven. Daarom is de diepte kunnen bereiken in deze meren tot 30 meter en meer en ook onder de oppervlakte van het water naar de kust, je kunt laten vallen steil in het water. Ook tragische ongelukken gebeuren als zwemmers worden gemorst in deze wateren van Zand of Erdbrüchen.

Oververhit te koud en Nat om te gaan

Vooral op warme dagen, je moet zweten niet en oververhit, neem een duik in koud water. De vermeende koelend effect vooral bij ouderen snel tot een ineenstorting van de circulatie, en dus dodelijke ongevallen.

Alleen zwemmen

Indien mogelijk, moet u ervoor zorgen nooit alleen zwemmen. In geval van problemen – zoals, bijvoorbeeld, een spier spasme of stoornissen in de bloedsomloop – je bent niet alleen. In het bijzonder geldt natuurlijk ook voor de kinderen mogen alleen onder begeleiding in het open water.

Te ver om te zwemmen

Elk jaar sterven mensen omdat ze te ver van de kust. Vooral mannen overschatten zichzelf te snel en te vertrouwen op hun vaardigheden en zwemvaardigheid te veel. Beter, het is dicht bij de kust – zwemmen parallel aan de kust.

Tegen de stroom in te zwemmen

Een bijzonder groot gevaar in de wateren die onder water stromen die zichtbaar zijn voor het blote oog en plots optreden. Zelfs in ondiep water, deze stromen kan zo sterk zijn dat je scheur een volwassen mens van de benen. Als je gevangen zit in een actuele en weggevaagd, je moet kalm te blijven. Probeer om niet tegen de stroom anzuschwimmen. Ze bewegen zich parallel aan de kust, tot de stroom weer in. Als u niet in staat om terug te zwemmen naar het strand, op het water, om het behoud van hun krachten en roep luid om hulp.

Zonder een geest om de held te spelen

Als u van de wal, een man die dreigt te verdrinken, moet je niet halsoverkop in het water om hem te redden. Om u te waarschuwen voor de mogelijkheid van de eerste, een badmeester of rescue service. Als je in het water te snel opslaan, vinden een drijfvermogen van het lichaam, het kan je in Nood blijven drijven.

Geef een reactie