Gevaar voor kinderen: een hoge bloeddruk door televisie

Ein kleines Mädchen schaut fern
Dagelijkse tv-verhoogt het risico van hypertensie bij kinderen, een nieuwe studie toont aan dat als kinderen te veel tijd doorbrengen in de voorkant van de TV verhoogt uw risico van hypertensie – de nieuwe studie resultaten tonen. Maar wanneer is het gevaarlijk? We zullen onthullen.

Of op zondag ochtend, wanneer de ouders nog slapen, of na school veel kinderen zijn dol op een TV, Video en computer games. De meeste ouders zien dit nauwelijks een verbinding, maar er is een concreet risico voor de gezondheid van de inactieve uren in de voorkant van het scherm.

Dit zal waarschijnlijk veranderen nu als onderzoekers aan de universiteiten in Sao Paula (Brazilië) en Zaragoza (Spanje) is onderzocht in de huidige studie, wat is de impact van de dagelijkse tv heeft op de bloeddruk van de kinderen.

Meer dan twee uur van de hoge bloeddruk kan verhogen het risico van het horloge

Om dit te doen, ze analyseerde de gegevens van ruim 5200 kinderen in acht Europese landen (Duitsland, Spanje, Hongarije, Italië, Cyprus, Estland, Zweden en België) is meer dan twee jaar. Aan het begin van de studie, de vakken tussen de twee en tien jaar oud.

Het resultaat was schokkend: Als de kinderen twee uur of meer besteed elke dag spelen in de voorkant van de TV, Computer of video, ze hebben meer hoge bloeddruk het risico met 30 procent.

Hoge bloeddruk is een van de meest voorkomende triggers van Obesitas, hart-en vaatziekten en beroerte. De onderzoekers adviseren daarom de ouders van de getroffen kinderen, naar het verkorten van de voorkant van het scherm heb de tijd om onder de twee uur per dag.

Elke dag minstens een uur bewegen

Ze raden ook aan een dag meer dan 60 minuten fysieke activiteit zoals Sport, wandelen of Ravotten. Omdat kinderen bewegen minder, hypertensie verhoogt uw risico van 50 procent, los van de dagelijkse tv-tijd.

Meer tips tegen hoge bloeddruk vindt u hier.

Met deze Trucs, breng je je kinderen gezond eten!

Hamburg-harburg, 26. Februari

Geef een reactie