Gevaar in de kinderkamer – gebrek aan personeel maakt kinderen ziek

kindergarten macht krank
De deskundige, Dr. Hess zegt: Vanuit mijn oogpunt, de grootte van de groep beslist over de frequentie van de ziekte onder de kinderen. De minder kinderen in een groep zijn, het minder ziektekiemen worden blootgesteld aan de kinderen,Het aantal zorgverleners in een dagverblijf is in nauwe verbinding met de gezondheidstoestand van de kinderen. Een studie van het duitse Instituut voor economisch onderzoek in Berlijn toont. De formule berekend door het Instituut, is eenvoudig: De minder zorg in de kinderkamer, hoe meer kans dat de kinderen van voorschoolse leeftijd ziek worden.

Een recente studie van het duitse Instituut voor economisch onderzoek in Berlijn (DIW) toont aan dat het gebrek aan personeel in de kinderopvang leidt tot meer ernstige en chronische ziekten onder de kleuters. Een mens verzwakking van de zogenaamde kind-verzorgers-toets niet uit te voeren, daarom is alleen een educatieve achterstand, maar ook tot ernstige ziekten.

Beïnvloed bijna alle kleine kinderen in Duitsland

Uit deze resultaten, voor alle kinderen tussen drie en zes jaar worden opgevangen in kinderdagverblijven worden beïnvloed, is volgens de onderzoekers – in Duitsland, 94 procent van de kinderen in deze leeftijd.

Naast een aanzienlijke toename in de diagnose van midden-oorontsteking werd gevonden worden slecht begeleid kinderen, vooral een verhoogde gevoeligheid voor atopische dermatitis. Beide ziekten kunnen negatieve gevolgen hebben op de ontwikkeling van het kind, alsmede het bewijs van het educatieve potentieel bij kinderen lager, de onderzoekers rapporteren.

Het onderwijs econoom Frauke Peter kritiek op het feit dat, met het oog op het verbeteren van de opvang van kinderen in kinderdagverblijven de discussie is vaak niet alleen aan de bevordering van de cognitieve vaardigheden van de kinderen worden beperkt en nauwelijks hun gezondheid. De huidige DIW-studie, hebben nu aangetoond dat dit kan fatale gevolgen hebben – niet alleen voor de gezondheid, maar uiteindelijk ook voor de ontwikkeling van het kind.

Zorg verbetering zou politiek zijn eenvoudig te implementeren

Voor de DIW-studie, uitgebreide verslagen van het Sociaal-economisch Panel (GSOEP) en de kinder-en jeugdzorg de statistiek (KJH-Statistik) werden geëvalueerd. In Duitsland, tussen twee en acht jaar in kinderdagverblijven, een gemiddelde van 9.3 kinderen met een leidinggevende. Na een aanbeveling van de Europese Unie, niet meer dan acht moeten kinderen begeleid worden in deze leeftijdsgroep per specialist. De verbetering van de kind-verzorgers-toets zou worden gerealiseerd volgens de onderzoekers, politiek, makkelijk te gebruiken en ook een verstandige investering in de toekomst van de kinderen.

Met deze Trucs, breng je je kinderen gezond eten!

Geef een reactie