Getroffen door de bliksem

Blitzeinschlag
Een man wordt door de bliksem getroffen, de huidige sterke punten van maximaal 200 000 ampère. Het gevolg van brandwonden, cardiale aritmieën, de luchtwegen en verlamming zijn ongeveer 50 mensen in Duitsland worden jaarlijks door de flits. Twee Betrokken te vertellen in de praktijk, Vita, zoals het is, als een miljoen volt door het lichaam te schieten.

Het is een prachtige motorfiets, moeten zijn reis, maar het zou hebben betaald voor Erika en Rudolf M. bijna met het leven. Kort voor hun huis, het echtpaar van een Onweer was verrast en getroffen door de bliksem. Een paar honderd duizend volt stroomde door haar lichaam. Erika wit: alle van een Plotselinge ik was op de weg en kon het niet bewegen. Met de laatste van zijn kracht, Rudolf sleepte zich naar zijn gewonde vrouw. Wat hij zag deed hem ineenkrimpen, omdat door de enorme energie die ze had opgelopen beide brandwonden.

Brand verwondingen en brandwonden aan de armen, benen en rug

Gelukkig, getuigen opgeroepen voor een ambulance. Brandwonden op armen, benen en op de achterkant van de ambulance. De huid was kleverig van de warmte met de motorkleding. De zilveren ketting van Erika M. gegeten hadden zijn weg in uw hals, in uw oren werden verbrand. Dat er aan de flitser weer buiten, ze weet vandaag de dag. De Artsen vermoeden bij haar eerste basis van de schedel breuk en een gebroken rug–, maar voor zowel het was al snel duidelijk: Het is een enorme opluchting, wanneer er een dokter vertelde me dat mijn vrouw was in staat om te bewegen haar benen, vertelt Rudolf. m., weg met brandwonden.

Het was een klein wonder: een miljoen volt werden doodgeschoten door de lichamen van het echtpaar. Het grootste deel van de vracht, volgens deskundigen, stroomde goed door de huid. , Het was op deze dag was er een beschermengel voor ons op de weg, zegt Erika M.

De twee herstelde zich snel. Een misselijk gevoel tijdens een onweer. Maar vandaag weten we, hoe kunnen we onszelf beschermen, zeggen ze.

Door de bliksem getroffen – wat gebeurt er?

Twee miljoen bliksem knippert er zijn elk jaar in Duitsland. Bliksem veroorzaakt door de Botsing van de verschillende luchtlagen. Het gaat om elektronische lozingen met een spanning van maximaal 100 miljoen volt.

Een man wordt door de bliksem getroffen, de huidige sterke punten van maximaal 200 000 ampère. Dit leidt tot een sterke verstoring van het hartritme, ademhaling-verlamming, interne brandwonden, zenuw-en spierweefsel. De flash wordt afgevoerd door het lichaam, een mens kan overleven. Tien mensen sterven gemiddeld per jaar in Duitsland door een blikseminslag.

Wat te doen als het stormt? Een blikseminslag is een grotere kans op hoge objecten, zoals bomen en palen. Die is er, moet houden op 50 meter afstand. Onmiddellijk uit het water en knielen, om zo weinig aanvallen. Ook opslag hutten te voorkomen! U gevaarlijk zijn omdat je zelden hebben bliksemafleider als de meeste van de huizen.

Geef een reactie