Germ katapult Smartphone: hoe uzelf te beschermen

Ein Mann reinigt sein Smartphone
Het regelmatig Schoonmaken van de smartphone beschermt tegen bacteriën en schimmels van de TÜV Rijnland waarschuwing: verkeerde Smartphone-Hygiëne kan gevaarlijk zijn, omdat onze constante metgezellen ziektekiemen, bacteriën, schimmels en rondspringen. De praktijk Vita verklaard, voor wie dit problematisch kan zijn, en hoe je jezelf kunt beschermen beste.

Zelfs de kleinste kras op Smartphones en Tablets, volgens de deskundigen van de TÜV Rheinland van kiemen, schimmels en bacteriën als schuil-en broedplaats te dienen. Je kan overleven bij kamertemperatuur gedurende enkele dagen, sporen van schimmels, en zelfs een aantal maanden. Dr. Wiete Schramm, een Arts bij TÜV Rheinland, verklaard: Gezonde mensen, de kiemen bereiden zal doorgaans geen problemen. Een verhoogd risico op infectie, maar voor mensen met een zwak immuunsysteem, of in het geval van koude golven.

Met de Smartphone op het toilet

Britse onderzoekers ontdekt in een studie uit 2011 dat 82 procent van de slimme telefoons zijn besmet met bacteriën. Op elk van de zesde, waren ze in staat om te bewijzen dat zelfs fecale bacteriën. De oorzaak ligt waarschijnlijk in de nalatige hygiëne van de gebruikers gedrag: een onderzoek van de Stichting Internet onderzoek in 2013 dat ongeveer één op de zes gebruikers van een mobiele telefoon ontvangt, zelfs in de wc-oproepen – onder de 18 – tot 29-jarigen, waren er zelfs meer dan een kwart.

De juiste Smartphone-Hygiëne

De TÜV-experts raden aan om schoon te Smartphones en Tablets regelmatig het beste met in drogisterijen en apotheken beschikbaar hygiëne sprays met de kiemdodende werking. Voor de dagelijkse verzorging van schoonmaak doekjes voor beeldschermen en andere elektrische apparaten. Die beide bij de Hand, kunt u ook gebruik maken van een droge lens schoonmakende doek gemaakt van micro-vezel zal dit verwijderen tenminste 80 procent van de ziektekiemen. Voordat kruimels en ander vuil moeten van het oppervlak worden verwijderd, omdat ze kunnen krassen op het oppervlak. Taboe: alcohol, glasreiniger, afwasmiddel en zeep loog – u kan schade aan het oppervlak van de apparaten.

De beste bescherming tegen ziektekiemen Smartphone

  • Het wassen van de handen met zeep voor elke maaltijd en na het gebruik van het toilet – ten minste 30 seconden
  • De Smartphone is niet op de eettafel – omdat kleine voedsel resten kunnen blijven op het apparaat en een voedingsbodem voor bacteriën
  • De Smartphone is het niet met de wc – want dat is hoe pathogenen zoals E. coli bacteriën kunnen krijgen tot het apparaat
  • Het regelmatig schoonmaken van de Smartphones met speciale hygiëne sprays en doekjes

Hoe om jezelf te beschermen op het toilet is het meest effectief tegen bacteriën.

Geef een reactie