Gerd Müller heeft de ziekte van Alzheimer

Gerd Müller
Gerd Müller heeft de ziekte van Alzheimer – die optioneel bekend op dinsdag avond, de voormalige spits van Bayern München, Gerd Muller, lijdt aan de ziekte van Alzheimer. De FC Bayern aangekondigd op dinsdag avond.

Was er een Moment dat heeft Gerd Müller onsterfelijk. Zijn doelpunt in de wk-finale in 1974. Echter, na een glansrijke carrière met tal van titels en records aan een diepe val kwam uiteindelijk uit. Vlucht in de alcohol. Müller gerapporteerd over het op een bepaald punt in zijn biografie. Op het moment, zijn oude vriend Uli Hoeness nam het Initiatief en Müller was weer gezond. Hij versloeg verslaving te zijn van alcohol.

De diagnose van de ziekte van Alzheimer met Gerd Müller

Een paar weken voor zijn 70. Verjaardag bekend dat FC Bayern is nu de ziekte van Alzheimer de diagnose van het voetbal idool. Daarom Gerd Müller heeft lijden aan een ziekte en zal worden toegediend in februari 2015, professioneel.

Op 3. November, hij is 70 jaar oud – zijn familie vraagt uw begrip voor het feit dat het voor deze gelegenheid, geen publieke optredens van football Stars.

Karl-Heinz Rummenigge, BESTUURSVOORZITTER van FC Bayern München, aldus gegeven de toestand van de gezondheid van Gerd Müller in de aanloop naar de 70. Verjaardag: Wij vragen dit voor hem en zijn familie was niet een gemakkelijke Situatie om de nodige respect. Gerd, voor de waarden van vriendschap en fair play belangrijk waren en verdient dat we behandelen alle zorgzaam met zijn ziekte en zijn privacy en zijn familie te respecteren.

De ziekte van Alzheimer therapie: dagelijks onderhouden zo lang mogelijk

Prof. Dr. Hans Förstl, de behandelend arts van Gerd Müller, geeft uitdrukking aan de huidige ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer: Met de geweldige steun van zijn vrouw en de voorbeeldige trouw van FC Bayern München is erin geslaagd in de loop van vele jaren om perfect te integreren, Gerd Müller, de club leven. Ondanks de opvallende tekenen van zijn ziekte werd hij behandeld door de Bavaria familie, de Fans en de media met sympathie en respect. Dit was zeer belangrijk, want het is aan een ieder van mensen met een vroeg begin van de ziekte van Alzheimer-dementie, alleen dat hij kan blijven zo lang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving waar hij zich prettig voelt.

De ziekte van Alzheimer voldoet aan voetbal legende op een relatief vroeg

De Alzehimer-de oorzaken daarvan zijn nog niet volledig afgewikkeld, maar een finse studie met 1500 deelnemers, toonde aan dat voor zware drinkers en alcoholisten een up-to-drie-voudig verhoogd risico van Dementie. Met Gerd Müller, de ziekte komt relatief vroeg. Echter, met de juiste maatregelen in de loop van de ziekte kan worden vertraagd in veel gevallen.

Alles over de diagnose en de behandelingsmogelijkheden voor de ziekte van Alzheimer, klik hier.

Hamburg-harburg, 7. Oktober

Geef een reactie