Genezen vitaminen kanker?

De behandeling voor kanker aan de alvleesklier heeft een laag slagingspercentage. Nu Amerikaanse wetenschappers hebben in de zoektocht naar een effectieve therapie is een beslissende stap voorwaarts. De praktijk Vita heeft de feiten.

De chemotherapie voor alvleesklierkanker is vaak niet succesvol. Wetenschappers onderzoeken al jaren over om een meer effectieve therapie.

Artsen was al bekend dat de tumoren van een schild omgeven zijn door, dat houdt het immuunsysteem de cellen en stoffen van de chemotherapie. Tot dusver is het niet gelukt, maar dit beschermend schild om door te breken – de wilde Amerikaanse onderzoekers een nieuwe methode.

Vitamine D breekt door het schild

De wetenschappers wisten al dat de zogenaamde stellaatcellen zijn een belangrijk onderdeel van de beschermende schild. Om deze uit te schakelen, gespoten muizen, een gewijzigde Vitamine D en had succes: hij Kreeg kanker zieke muizen, de Vitamine D medicatie als een Aanvulling op de chemotherapie gestopt met de groei van de tumor.

De Fascinerend: De Vitamine D, de kanker cellen niet rechtstreeks aanvallen, maar aantast uw schild en bevordert het effect van de chemotherapie.

Ontwikkeling van een nieuw medicijn

Eerder had onderzoekers testten de behandeling van pancreas kanker met Vitamine D – tot nu toe zonder succes. De reden hiervoor was, volgens de studie Directeur die de vorige Tests met niet-gemodificeerde vitaminen en zonder gelijktijdige chemotherapie werden uitgevoerd.

Naast de drug getest worden bij mensen. Totdat het is goedgekeurd, adviseren de studie Directeur van de bevolking aandacht te besteden aan hun Vitamine D-inname. Vanwege een gebrek aan lijkt te staan in verbinding met de ontwikkeling van alvleesklierkanker.

Hoe voorkomt u dat een Vitamine D-tekort effectief, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 27. September 2014

Geef een reactie