Geneeskrachtige planten gebruikt bij rosacea therapie

Gloeiende wangen, rode Adertjes op het gezicht, puistjes of een verdikte neus – eén op de Tien heeft last van rosacea. Maar een nieuwe studie toont aan dat Er effectief hulp van de natuur.

Roodheid, vergrote poriën, acne-achtige reacties van de huid, bolle neus: De symptomen van rosacea zijn gevarieerd. Belangrijk begin van de behandeling is om te voorkomen dat zware hellingen. Om te genezen van de huid ziekte is, antibiotica en speciale zalven kan verlichten de symptomen maar. In ernstige gevallen, de Artsen Vitamine-A-zuur. Helaas, het geneesmiddel heeft veel bijwerkingen. Onderzoekers hebben daarom onderzocht de invloed van alternatieve natuurlijke methoden van genezen van de huid ziekte.

Het resultaat: een Aantal plantenextracten kunnen verbeteren van de uitstraling van de huid bij rosacea. Het gebruik van drugs voor intern en extern gebruik. Vooral zoethout kon het effect van de extracten en ingrediënten van de quassia boom, de Marie Thistle en chrysanten in een afname van de roodheid. Puisten werden verlicht het meest effectief door de quassia boom, de St. Mary ‘ s Thistle net als Vitamine B3-supplementen. De plantenextracten bemoeien met de opsporing in de vasculaire vorming en daarmee voor een verbetering in het uiterlijk van de huid in het geval van de zogenaamde telangiectasis (verwijding van de oppervlakkige bloedvaten van het gezicht). Voor de hierboven genoemde planten anti-inflammatoire en cel-beschermende effecten bekend zijn

Wat gebeurt er bij rosacea?

Bij rosacea, is er een vermeerdering en uitbreiding van fijne bloedvaten in de huid, het bindweefsel en de talgklieren. In eerste instantie, de verandering in de bloedvaten door roodheid, later op de individuele Haarvaatjes zichtbaar zijn. De huid wordt ruw, de talgklieren ontstoken, het bindweefsel kan verspreiden. Bij mannen, een bolle neus (rhinophyma). Beïnvloed kin, de oorlellen of wenkbrauwen kan worden.

Wat is de oorzaak van rosacea?

De oorzaken zijn niet duidelijk tot op vandaag, echter, er wordt verondersteld dat erfelijkheid een rol speelt. Ook de sterke UV-straling en cortisone crèmes bevorderlijk voor rosacea. Ook met de ziekte in verband met de Demodex mijt, die zich vestigt in de talgklieren. Geen effect, door contrast, darm-en / of galwegen ziekten, zoals maagkanker oorzaken bekend kiem Helicobacter pylori, evenals bepaalde voedsel – of-care gewoonten.

Hoe weet ik of ik ben beïnvloed?

De voorboden van de ziekte vaak pas jaren vóór: plotselinge roodheid, met een gevoel van warmte of licht Branden. Eerste permanente roodheid kan voor de 20. De leeftijd van de verschijning, volgens Prof. Dr. Breitbart, Directeur van het Dermatologisch centrum, Elbe Klinikum Buxtehude, en Voorzitter van de duitse Vereniging van Dermatologisch preventie. De ziekte komt het meest voor tussen de 40 en de 60 jaar. Voornamelijk invloed op de zeer reële-gevilde mensen. Ook wallen of gezwollen oogleden kan vertellen rosacea. Hierdoor Oedeem (vasthouden van water in de weefsels), tonen aan dat Hier het bloed of in de lymfe vloeistof zwembaden. De ogen zijn aangetast, kan de huid op de oogleden marge, bindmiddelen of het hoornvlies ontsteking.

De 4 beste huidverzorging tips voor rosacea

Zachte reiniging, in Plaats van zeep moet u gebruik maken van de zogenaamde pH-neutrale synthetische detergenten, of reinigingsmelk. Goede producten met micellen die zijn ontworpen voor roodheid neigende huid.

UV-bescherming: UV-a licht als een trigger voor de rosacea. Dat is waarom je moet een dagelijkse hoge bescherming tegen licht (minimaal 25). Zonnebanken zijn off limits.

Speciale zorg: Deze zijn vaak groenig crèmes (uit de apotheek) ter versterking van de vaatwanden, te beschermen tegen exacerbaties en het verlichten van bestaande roodheid.

Gezichtsmassage: Neem in de ochtend en de avond, en massage in de crème grondig. Het stimuleert de doorstroming van de lymfevloeistof en verlicht de schepen.

Hamburg-harburg, 14. Januari

Geef een reactie