Gember Schoten – achter De trend drinken

Ingwer
Gember – pittige maar zeer gesundIn Hollywood en op de sociale netwerken, het is momenteel trending topic: was shots.

Ginger foto’ s zijn wat houd mij voor het leven, gepost Super Model Gigi Hadid onlangs op Twitter. Ze is ook een actrice en zangeres Selena Gomez zegt: ik hou van Gember-foto’ s. In feite, ik wil graag eet elke Ochtend een stukje gember. Het is echt goed. Ook op Instagram gebruikers posten onder de Hashtag #gingershot foto ‘ s van de evolutie van de drank. Haar Credo: gember versterkt het immuunsysteem, helpt bij het afvallen en tegen ontstekingen. In feite, gember is één van de gezondste voedingsmiddelen in de wereld. De knol is anti-Misselijkheid, pijn, Jet, en verkoudheid. Veel van de Gingershot-Leerlingen noemen gember gewoon als het elixer van het leven.

Dure Medicijnen

Typische toepassingen van gember thee met warm water of als kruid in de Aziatische gerechten. Ging naar schoten, maar delen een zeer geconcentreerde mix van gember en andere ingrediënten (zoals kalk of honing) in een trein gedronken. De drank is, tenzij het wordt gedronken met veel suiker, zeer scherp en kosten aan het begin van een veel wennen. Ook de kant-en-klare drankjes die je kunt kopen in de handel zijn niet alleen goedkoop. De foto ‘ s zijn gemiddeld verkocht voor 3 euro à 30 ml.

Gingershot

Beter is het zelf te doen

Wij adviseren: doe-het-Zelf. Zo bespaart u niet alleen veel geld, maar kan ook beslissen wat u te mengen in uw Gingershot. En verse gember smaakt veel beter dan gebotteld. Als de geconcentreerde Vorm is zo scherp dat je nodig hebt om toe te voegen een heleboel suiker of honing om de Opname te drinken, mocht u liever gebruik maken van een beetje minder gember, en water meer. Limoenen of wortelen die worden gegooid in de blender, maak de scherpe smaak en zijn ook zeer gezond.

Onze Geheime Tip

Onze tip voor de absolute die-Hard: Als u de scherpte, het niet erg, voeg een beetje verse Chili van uw mix. Een onlangs gepubliceerde studie heeft aangetoond dat gember en chili in combinatie, een echte gezonde wonder. In een proces zou kunnen worden op zijn plaats gehouden door het gember-Chili combinatie, en zelfs longkanker in het schaakspel.

Hamburg-harburg, 14. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie