Gele ogen of gele ogen trillen? Het kan achter

Rode, gezwollen, geelachtig, spiertrekkingen: het Wijzigen van de ogen, kan het soms vast voor ernstige ziekten achter.

De ogen zijn de spiegel van de ziel, zoals het gezegde gaat. En ze geven ook instructies op onze gezondheid. Wat verandert er in de ogen stuur ons welke berichten u leert hier.

Geel verkleurd ogen

De ogen zijn geel-wit verkleurd, verhoogd Gal pigment in het bloed een teken zijn van een leveraandoening, zoals Hepatitis. Een laboratorium onderzoek brengt duidelijkheid. U kan de huisarts of internist te onderzoeken.

Uitpuilende Ogen

Het oog lijkt te zijn toegenomen, kon Morbus vast Basedow achter – een auto-immuun ziekte, die wordt geproduceerd door de schildklier antilichamen. Als een resultaat, de ogen opzwellen, de spieren en het vetweefsel. Vaak, hyperthyreoïdie is gebaseerd. De patiënt moet hebben van de symptomen, daarom altijd aan de dokter te verduidelijken.

augen-krankheiten

Gezonde ogen kijken. U gespoeld worden voor een langere periode van tijd, geel verkleurd of gelijmd is, kan duiden op een ernstige aandoening

Rode Ogen

Veel verschillende factoren kunnen leiden tot roodheid: Meestal het oog te droog is, bijvoorbeeld door de Wind, of een lange Staren naar het scherm en weinig knipperen. Vreemde voorwerpen zoals stof, kan de irritatie van het bindvlies, evenals een hoorn ontsteking of Allergie van de huid. Om de roodheid langer, raadpleeg een oogarts, een van de symptomen.

Eyes ringen

De huid rond de ogen is bijzonder dun, de bloedvaten shimmer. Afgezien van slapen en het gebrek aan vocht kan leiden tot een tijdelijke eye ringen, pennen allergische reacties op Make-up items, zoals Eyeliner achter. Vervang uw cosmetica. En niet te veel zon en overmatige pigment vorming van donkere kringen veroorzaakt.

Tassen

Ze doen zich voor wanneer het bindweefsel in het onderste ooglid droops. Ook hier geldt: De ogen zijn van te veel zon te beschermen de weefsels leeftijd sneller. Soms zwelling van de lymfeklieren is achter de rug. Tip: Plaats twee gekoeld zwarte thee zakjes, het looizuur heeft een decongestivum effect.

Trekkende Oogleden

Vaak is het oog droog of geïrriteerd. Ook hyperthyreoïdie kan worden geplakt achter het zenuwstelsel Twitch, evenals een overtollige calcium en magnesium deficiëntie – de minerale verdringen elkaar. De huisarts kan uitsluiten en niet verdwijnt, is het twitching eye moet een neuroloog.

Bloeddoorlopen Ogen

Meestal een Ader is barsten door de druk die door de zware hoesten of zwaar Tillen. Maar ze kunnen ook een aanwijzing voor een te hoge bloeddruk en bloedstolling stoornissen. Ze komen vaker voor, laat de arts controleren.

Gelijmd Wimpers

Door een allergische reactie of conjunctivitis, het oog scheidt een Afscheiding. Spoel de gesloten ogen voorzichtig met lauw water. Het is in de loop van de dag, niet beter, ga naar de dokter.

Geef een reactie