Gek Nerveus

Wenn das Augenlied unruhig zuckt, hilft häufig Magnesium
Als het ooglid trillen onrustig, vaak helpt MagnesiumDas bijna iedereen is bekend met: Het Deksel samentrekkingen plotseling, of je ‘ s nachts Wakker en heeft een kramp in de kuit. De praktijk Vita legt uit hoe mineralen en specifieke Oefeningen de spieren kan helpen bij het verlichten van het trillen.

Het is onaangenaam, maar zelden Ernstig: spierkrampen, Lidzucken of zogenaamde Tics. Volgens de duitse gezondheidszorg bijstand voor 40 procent van de mensen naar op zoek zijn in dit land, vooral vrouwen, ongecontroleerde spiertrekkingen huis. Voor sommigen echter, het is zo slecht dat je het bijna niet kunt slapen door de nacht.

De spieren nodig hebben vitaminen

De symptomen worden veroorzaakt door een verkeerde combinatie van zenuwen en spieren. Het lichaam spieren bestaat uit een dunne, van ongeveer 30 cm lange spiervezels die zijn verpakt door bindweefsel. Zenuwcellen trek naar u en stellen ons in staat om de normale beweging door het loslaten van de neurotransmitter acetylcholine. Dan individuele eiwitten van de spiervezels mesh, de spier verkort en we kunnen grijpen, bijvoorbeeld een Kopje koffie. Ontbreekt in de spieren van de belangrijke mineralen of de zenuwen zijn de boodschappers in voldoende hoeveelheden beschikbaar is, kan leiden tot ongecontroleerde bewegingen, zoals spierkrampen.

Magnesium helpt in het geval van zeldzame aanvallen

Het Trillen van een ooglid treedt meestal op wanneer de ogen zijn overwerkt te wijten aan ongunstige verlichting in het scherm-gebaseerd werk of lange autoritten. Ook Overbelasting van het bevorderen van de bereidheid voor de Lidzucken, omdat het stress hormoon adrenaline stimuleert de spieren. Wie is de trillend ooglid plagen over meerdere dagen, voeden door de inname van Magnesium voor de spier is het ontbreken van een Mineraal.

In het geval van incidentele krampen in de kuit helpt bovendien om Magnesium op te rekken onmiddellijk naar de spier te Slepen in het Zitten of Staan op de teen. De krampen komen vaker en langer, vermindert de inname van kinine sulfaat het ongemak. Ook handig is het toedienen van B-vitamines (van de apotheek) als u last heeft meer dan drie keer per week naar dergelijke krampen. Intense ongemak kan de zenuw gif botulinum toxine dat wordt geïnjecteerd tegen frons lijnen in het voorhoofd, te verlichten.

De arts dient inzicht te geven in de oorzaken

In het algemeen, niemand moet negeren de spiertrekkingen. Vanwege veelvuldige kalf krampen of Lidzuckungen kan ook vast komen te zitten ziekten. Vaak zijn deze klachten aan mensen met een nierziekte of bloed circulatie stoornissen. Diabetici lijden ook te wijten aan de onvoldoende bloedtoevoer te vaak. Zelfs schade aan de lever kan leiden tot symptomen.

De arts vindt geen ziekte, moet u vermijden voor voldoende beweging te zorgen, Stress of door autogene Training te verminderen. Tijdens lange autoritten, evenals op het scherm te werk moet van voldoende pauzes in tussen. Informatie en tips in de brochure kramp, spanning en spierpijn van de duitse gezondheid van de steun. Het is op het Internet op www.gesundheitshilfe.de of per telefoon op 069/78 00 42 beschikbaar.

VIDEO: Ingeklemde zenuw – Zodat u de self-healing

Geef een reactie