Geheime truc voor mousserende witte tanden

Eine Frau lacht in die Kamera
Sprankelende witte tanden door kolen? Het werkt!Er zijn vele manieren van het maken van koffie-, thee – en wijn-om vlekken te verwijderen van de tanden. Hier laten wij u kennismaken met degene die je nooit zou hebben verwacht.

Poets je tanden, kauwgom kauwen, tanden bleken, gebruik van het medium als het gaat om het verwijderen van vlekken van de tanden, worden op grote schaal gebruikt deze methoden. Maar er is een Trucje dat lijkt misschien vergezocht: de tanden met kolen bleken. Eigenlijk is de zwarte massa verkoopt, residuen van koffie, thee of rode wijn van uw tanden.

Witter uw tanden met houtskool: Hoe?

Nu niet overhaast voor de BBQ kolen-bag. Omdat de tanden wit een ander soort van kolen wordt gebruikt: de zogenaamde actieve kool of medische koolstof, die in de vorm van een poeder, verkrijgbaar in de apotheek. En zo de tand witte behandeling: De kolen poeder met water mengen, een Pasta is gevormd. De Plak op de tanden en kiezen, toepassen en laat drie minuten intrekken, spoel. Opmerking: artsen raden het poetsen van je tanden met de kolen, want het is nog niet duidelijk of dit schrobben methode is schadelijk voor het tandglazuur.

Tanden wit met kolen: Waarom werkt het?

Tannines is de naam van de dader voor de verkleuring van de tanden verantwoordelijk. De plantaardige tannines die in wijn, koffie en thee. De actieve kool bindt deze stoffen en verwijdert ze uit de tanden.

Wat voedingsmiddelen die je zullen helpen om je tanden wit, je kan je hier vinden.

Whitening mythen onthuld

Met bakpoeder, het zout, of aardbeien tanden witter maken? Van de vele methoden die je moet beter in de vingers, als u niet wilt dat om schade aan uw tandglazuur op de lange termijn. Maar er zijn ook voedingsmiddelen die helpen het glazuur van de tanden. Wat whitening-methoden, mythen zijn en waarom, bijvoorbeeld, de Rijpe kaas is goed voor je tanden, kunt u leren in ons artikel: Gezond eten voor je tanden

Witte en gezonde tanden

Zungenschaber entfernen Bakterien

Tong schraper om bacteriën te verwijderen die er de oorzaak van halitose en parodontitis

Natuurlijk, het is ook van cruciaal belang voor het handhaven van de tanden dus dat cariës en Parodontitis, hebben geen Kans. De grootte van uw tandenborstel moet poetsen wat tijd van u voorkeur moet worden, hoe je omgaat met dental floss optimaal, en nog veel meer, lees je in ons artikel: 14 tips: hoe tandheelkundige zorg is een recht

Hamburg-harburg, 19. Maart

Geef een reactie