Gebroken Arm? Gewoon niet werken!

Junger Mann bekommt eine Schlinge angelegt
Een slinger met een gebroken bot kan er ouderwets, maar de effecten zijn zo goed als moderne methode wetenschappers hebben onderzocht, wat is de beste behandeling van een gebroken arm. Het resultaat is in tegenstelling tot de huidige Trend.

Geen voordeel door de OP

Een gebroken Arm niet beter genezen als hij is in de chirurgie. Dit is het resultaat van wetenschappers in een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in het tijdschrift JAMA. Ze adviseren, daarom is de traditionele behandeling met een draagdoek. Het voordeel is dat Het risico van een ingrijpende OPERATIE te voorkomen.

Studieleider Amar Rangan James Cook University Hospital in Middlesbrough, Engeland, bij 250 patiĆ«nten met een proximale humerus fractuur wordt onderzocht samen met zijn collega ‘ s. Volgens de willekeurige principe, zij het verdeeld in twee groepen: degenen die werden geopereerd en kreeg meestal een metalen Rail wordt gebruikt, een praktijk die wordt gebruikt in de laatste jaren. De andere waren de zogenaamde conservatieve behandeling, die bestaat in dit geval van een lus, die in het bezit van de aangedane Arm. Alle Betrokkenen werden gemeten over een periode van twee jaar.

De resultaten die in tegenspraak zijn met de Trend

Het geweldige resultaat: De nieuwe methode van de behandeling is op geen enkele manier beter dan de oude, veel goedkoper, en de kosten van risico ‘ s, armer. Ongeacht of de Algemene kwaliteit van leven, de mobiliteit van de Armen of de kracht wordt gemeten. Dus, concluderen de onderzoekers: De resultaten die in tegenspraak zijn met de Trend van toenemende CHIRURGISCHE Nummers.

Met ongeveer 100 gevallen per 100 000 inwoners in het jaar van de breuk van de humeruskop is een van de meest voorkomende in Duitsland. Het is goed voor ongeveer 6% van alle botbreuken. Het zijn vaak van invloed op mensen ouder dan 65 jaar en heeft in veel gevallen in het begin stadia van osteoporose. Door de vergrijzing van de samenleving, schatten experts dat de frequentie van deze fractuur toeneemt in de toekomst.

Hamburg-harburg, 02. Juni

Geef een reactie