Gebrek aan slaap jongeren alcoholisten?

Jugendliche mit Schlafproblemen
Mensen die lijden onder de problemen met slaapstand, dan natuurlijke producten (bijvoorbeeld lavendel), zonder bijwerkingen kunt het verbeteren van de kwaliteit van de slaap bij jonge mensen slapen te weinig, dan is de directe invloed op het alcoholgebruik. Een nieuwe studie van de AMERIKAANSE shows. Klik hier om te lezen wat beschermt.

Jonge mensen die last hebben van slaapstoornissen, drinken meer alcohol. Het effect is nog groter wanneer je de stok met energy drinks wakker. Dit was het resultaat van een onderzoek van de AMERIKAANSE denktank RAND Corporation, dat werd gisteren de presentatie op de zogenaamde SLAAP-conferentie in Seattle.

Alcohol slaap problemen?

Onze resultaten suggereren dat de Tiener het gebruik van zeer cafeïnehoudende energie drankjes voor de behandeling van slaap problemen, zegt Wendy Toxel één van de study Director. Ook alcohol zou een poging van zelf-medicatie voor slaapproblemen. Dit is een gevaarlijke praktijk. Er is een behoefte aan verdere studies om dit te verduidelijken relatie nauwkeurig, de wetenschapper.

Voor de studie, 2 539 Tieners werden geïnterviewd met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar. Een significante correlatie tussen een gebrek aan slaap, het verbruik van energie drankjes en een verhoogd drankje voor alle sociale klassen en verschillende etnische groepen zich gedragen.

Vijf strategieën voor de bestrijding van slaapproblemen

  • Mooie gedachten: overpeinzingen voortbewegen van de bloeddruk in de hoogte en zet het lichaam op zijn hoede te zijn. U denkt in de avond, daarom bewust van de positieve dingen, zoals de laatste vakantie. Ook goed voor: kalmerend luisterboeken of licht klassieke muziek.
  • Koude voeten: warm-up: Wie gaat met koude voeten in bed, stimuleert de stofwisseling, omdat van deze pogingen, het verschil in temperatuur in de ledematen te compenseren. Remedie is een warme voet bad of een warme kruik aan de voet van het bed.
  • Laat eten, verminderen pannen: Romige Champignon -, vet -, vlees-gerechten – deze maaltijden zijn hard in de maag en het activeren van de spijsvertering. Het maakt de slaap onrustig. Voor de avond, daarom is het beter om licht voedsel, zoals groente soepen. Twee uur voor het Slapen gaan op de beste niets meer te eten.
  • Koel binnenklimaat nb: om te kunnen slapen, te lager de kern-temperatuur met één tot twee graden. Dit werkt het beste als de slaapkamer heeft 18 graden kamertemperatuur. Zorg ervoor dat naast een ademend bed deken – dus geen warmte van het lichaam accumuleert.
  • Ontspannende dingen te doen: In het warme bad, gootsteen, of het lezen van een boek: maak je Klaar met rituelen en rustgevende activiteiten voor het slapen gaan. Regelmatig wordt gebruikt, het lichaam leert reageren, en zal automatisch worden moe.
  • Hamburg-harburg, 11. Juni

    Geef een reactie