Furine: Kan verslaan een klein Eiwit van Ebola?

Ein Mann arbeitet im Labor
Onderzoekers van de Adekunle Ajasin Universiteit in Nigeria onderzocht in een studie hoe een Eiwit kan helpen Ebola op het bestrijden van de uitbraak van de grootste Ebola-epidemie in West-Afrika, onderzoekers zijn op zoek wereldwijd koortsachtig om een behandeling of Vaccin te voorkomen dat de ziekte zich – tot nu toe zonder succes. Maar ineens een Eiwit is de focus van de wetenschap, met de in het verleden, dodelijke ziekten, gewoon uitzetten.

In een recent gepubliceerde studie van de Adekunle Ajasin Universiteit in Nigeria, onderzoekers laten zien hoe het lichaam zou kunnen helpen eigen Eiwit Furine in de beheersing van het Ebola-Virus.

Zonder Furine zou draaien in het lichaam niets

Furine is in principe te vinden in elke menselijke cel. Er wordt het eiwit andere stoffen eiwitten, zodat je je doordacht taken kunnen uitvoeren. Als een klein vreemd is aan de starter van dit Eiwit is verantwoordelijk voor het reguleren van de meeste van de vitale functies van het lichaam, bijvoorbeeld in de hormonale balans, de groei en het bloed van de productie.

Tegelijkertijd schadelijke indringers, zoals bacteriën of virussen, maar de biochemische Starter-kwaliteiten van Furine, kunnen als een ziekteverwekker in de gastheercellen. In andere woorden: dit weinig gemerkt Eiwit maakt het sommige van de meest dodelijke ziekten in de wereld – zoals Ebola, AIDS, miltvuur, en difterie mogelijk in het menselijk lichaam schade toe te brengen

Echte Precisie Werk

Furine overgedragen aan andere eiwitten, de voorlopers meestal beschouwd als inactief in de cellen in hun biologisch actieve Vorm (lichaamsfuncties). Voor dit doel, het knipt Eiwitten voorlopers, of verkort, door het scheiden van het aminozuur keten van eiwitten op een specifieke plaats (proteolyse). Zonder deze precisie van Furine eiwitten en ook cellen in staat zou zijn om uw taken in het lichaam niet te nemen

De Starter remmen

Al in 2003 hebben onderzoekers van het Max Planck had ontcijferd het Instituut, de drie-dimensionale structuur van Furine – een cruciale stap om de controle van de Starter Eiwit. Met behulp van een speciaal aangepast Inhibitor – zoals de onderzoekers merkten, is het mogelijk dat Furine van de activering van bepaalde eiwitten zo te houden, bijvoorbeeld, zoals eiwit verbindingen van Ebola vereist ziekteverwekker te infecteren van een mens.

In het verleden remmers hebben ontwikkeld dat kan de activatie door Furine gericht te onderdrukken, bijvoorbeeld tegen het biologische wapen Anthrax-sporen. De Nigeriaanse onderzoekers hopen in staat om op basis van deze bevindingen, in de toekomst, een Furine-remmers die kunnen voorkomen dat er een Ebola-uitbraak in het menselijk lichaam.

Hamburg-harburg, 13. November 2014

Geef een reactie