Fopspeen of niet is een keuze voor het leven?

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: Als de speen is gemaakt van siliconen of Latex, is over het algemeen niet uit, maar er zijn altijd tips die latex kan leiden tot fopspeen allergieën.Bijna elke Baby in Duitsland groeit met de fopspeen. Wat zijn de voordelen en nadelen van de fopspeen? Wat is er op te merken? Wanneer het tijd is voor de fopspeen om zich te ontdoen van en hoe om te gaan over het doen?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt over het onderwerp van fopspenen

Zuigen is een fundamentele behoefte van het kind en heeft niet altijd iets te maken met Honger. Fopspeen daarom is er al sinds honderden jaren. Een fopspeen kan dienen om te kalmeren, hij is meestal klaar en binnen enkele seconden, het kind stopt met schreeuwen. U zet de speen maar alsjeblieft niet blind Overwegen om weer en weer of de Baby huilt, misschien om een andere reden, met uitzondering van de Honger, kan het, bijvoorbeeld, een behoefte aan nabijheid.

Beschermen fopspeen van sudden infant death syndrome?

Studies hebben aangetoond dat kinderen die een fopspeen, en minder last hebben van een sudden infant death syndrome. Waarom dit zo is, is niet duidelijk zijn, kunt u slaapt met een fopspeen in de mond minder diep, of de rustgevende aspect speelt een rol. Er zijn een aantal kinderen die graag, in weerwil van de bestaande grote selectie, gemakkelijk-geen fopspenen – deze baby ‘ s het niet hebben, om u te dwingen, natuurlijk, alleen vanwege de positieve resultaten in relatie tot de sudden infant Death syndrome aan een fopspeen. Wie houdt niet van hem, maar hem niet.

Baby mit Schnuller

Aandacht voor ergonomisch gevormde fopspenen die zijn afgestemd op de leeftijd van het kind, en dan koken ze op een regelmatige basis om het minimaliseren van de bacteriële load

Fopspeen, vanaf wanneer?

Een mogelijke zuig verwarring (niet meer) het kind leuk vindt om te voorkomen dat vanwege de verschillende aard van de borst en tepel, de borst, moet u voorkomen dat de eerste drie tot vier weken van het leven op een fopspeen. Na dat, het is meestal geen Probleem.

Fopspenen: Wat moet ik overwegen in termen van Vorm, Materiaal, en desinfectie?

Aandacht voor ergonomisch gevormde fopspenen die zijn afgestemd op de leeftijd van het kind, koken op een regelmatige basis te minimaliseren bacteriële besmetting, gebruik dan alleen een fopspeen ketens, die niet langer zijn dan 22 cm, zodat de Baby kan stikken per ongeluk en je likken aan de speen, alsjeblieft, nooit, als hij op de grond viel. Dus, alleen de extra bacteriën worden overgedragen.

Of de speen is gemaakt van siliconen of Latex, is over het algemeen niet uit, maar er zijn altijd tips die latex kan leiden tot fopspeen allergieën. Aan de andere kant, ze zijn duurzamer dan die welke gemaakt zijn van siliconen. Controleer regelmatig de fopspeen oppervlak is nog steeds intact, anders is er een risico dat er stukjes afbreken, worden de stof bij inslikken in de longen kan krijgen – vooral bij kinderen met tanden.

Afscheid van de speen – wanneer moet je het spenen de speen?

Tot de leeftijd van twee tot drie jaar, een fopspeen is oke, maar na het spenen moet worden gezocht als het kan de oorzaak zijn van de kaak verandert en niet goed uitgelijnd tanden, die gedeeltelijk ook in de taal ontwikkeling kan vertraagd worden, bijvoorbeeld in kunnen komen voor de problemen in de Vorming van S -.

Mädchen mit Schnuller

Op de leeftijd van twee tot drie jaar, de fopspeen moet worden gericht staking, als de oorzaak kunnen zijn van de kaak wijzigingen en tandstand

Fopspeen spenen: reach in de zak van trucs…

De fopspeen permanent te ontdoen van het, is in sommige gevallen niet zo gemakkelijk. Het is belangrijk dat u begint met de fopspeen spenen in een Fase, waarin het voor het kind toch benauwd, zoals de geboorte van een broer van het kind of de Start van de Kleuterschool. Vaak is het bezoek aan de speen Fairy is een veelbelovend: Het kind mag zelf kiezen in ruil voor de fopspeen een kleine gift. Of bij het rijden in de vakantie voor de fopspeen om te worden vergeten per ongeluk – door de nieuwe omgeving en de ontspannen sfeer werkt het soms makkelijker om af te zien van de geliefde speen. En als er geen andere manier kan worden betrokken nog vervanging in staat zijn om ten minste houden de ouders op de achterkant van het hoofd.

Geef een reactie