Evolutionaire biologie aan de Geeuw en de andere bezienswaardigheden van het lichaam

Evolution des Gähnens
Onderzoekers hebben nu ontdekt dat de man gaapt, zijn hersenen cool man gaapt in een grote verscheidenheid van situaties en voor een verscheidenheid van redenen. Je denkt. Een internationaal Team van onderzoekers heeft nu vastgesteld in een studie van de evolutie van de biologische Achtergrond van de functie van het lichaam Gapen. De praktijk Vita geeft een overzicht van de resultaten en legt u de betekenis van vreemd Overblijfsel uit de Evolutie van het menselijk lichaam.

De studie door een internationaal onderzoeksteam bleek dat mensen geeuwen om coole je hersenen. De resultaten zijn onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Fysiologie En Gedrag, en het verklaren van de mate van Gapen rijk de functie van het lichaam als een belangrijke thermische regulatie van het menselijk organisme.

Geeuwen is niet een Turbo om te Ademen

In het verleden had verbonden zijn als gevolg van de Geeuw altijd met een diepe Inademing verhogen de toevoer van zuurstof voor de hersenen. Deze veronderstelling werd gebruikt in eerdere Tests weerlegd, door de Verwijding van het zuurstofgehalte in het bloed is bewezen niet te zijn toegenomen.

Mensen geeuwen om verschillende redenen

De Gapende doet zich niet voor als een instantie die reactie alleen in verband met vermoeidheid. Meer Geeuw-momenten van verveling, Stress of gewoon de besmetting door andere gapen mensen. Hadden de onderzoekers vinden daarom, met het oog op hun onderzoek, een antwoord, waarom de mens gaapt in een verscheidenheid van situaties. Dat lijkt nu met de huidige studies is gelukt.

Het hoofd koel te houden

In de loop van het onderzoek bleek dat de Gapende zo optimaal thermo-verordening. Verschillende van lichaam en geest Lidstaten ervoor te zorgen dat de temperatuurstijging in de hersenen. Door de wijd open mond, de stroom van koude lucht en de verhoogde afvoer van bloed naar het hoofd, koelt de hersenen. Een ‘koel hoofd’, op zijn beurt, maakt de rijkdom voor mensen voor een betere manier van denken. Bovendien is deze theorie verklaart ook waarom mensen gapen zeer zelden in een koele omgevingslucht.

Waarom is Gapen, dan besmettelijk?

De veronderstelling dat Geeuwen is aanstekelijk, had in het verleden door talloze studies vanuit een puur technisch te bevestigen. De reden voor de gemeenschappelijke Gapen, maar het is nog steeds zeer omstreden in de wetenschap. Een vaak aangehaalde theorie is dat deze Koeling mechanisme van de hersenen heeft verkregen van de Evolutie over de tijd van de sociale component.

Waarschijnlijk, het is een actie die moet resulteren in een groep te krijgen van de Algemene aandacht. De Geeuw is dus besmettelijk dat het voor een lid van de groep wordt weergegeven: Zie, mijn denkkracht en met de cognitieve capaciteiten van de waakzaamheid. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een omgevings-temperatuur, die geldt voor alle leden van de groep. Geeuwen oorzaken de andere leden van de groep ook de eigen aandacht en, waar nodig, door Gaapt een boost – of – te-worden als een groep meer alert te zijn op de weergegeven aandacht te compenseren voor het verlies.

Gapen is een functie die vooral een sociale functie, een Overblijfsel van de mens de eigen passies, en die hebben verworven onze voorouders ooit om te Overleven. Er zijn veel van zulke rudimentaire investeringen in en de mensen die vandaag nog steeds actief, zonder dat de persoon die wist precies waarom. Het is vastgesteld dat alle menselijke lichamen de eigenschappen van een fundamentele existentiële, of hebben gehad, anders zijn deze eigenschappen zou zijn gerationaliseerde evolutionaire. De praktijk Vita verzameld heeft voor u een aantal merkwaardige Relikwie uit het verleden, en hen uitleggen wat het is.

Zweet: de airconditioning van het menselijk lichaam

In het kort: De persoon zweet te houden van de lichaamstemperatuur van ongeveer 37 graden. Tussen twee en drie miljoen kleine lassen zorgen klieren in de huid. Omdat het lichaam de temperatuur dient altijd in evenwicht te zijn, te zweten, hebben we ook de hele dag continu – zelfs in de nacht. Verliest het lichaam veel water. Twee tot drie liter zijn over de grootte van een volwassen mens.

Evolution des Schwitzens

Wat veel mensen niet weten: van De lasnaad is 100 procent geurloos. Het was alleen in contact met bacteriën, een specifieke geur ontwikkelt

Echter, als het zweten is iets wat zo eenvoudig en zorgen dat iedereen te maken heeft, is geassocieerd met een veel onwaarheden over deze vitale functie van het lichaam. Dus, het is niet waar, bijvoorbeeld, dat zweet stinkt. De zweet-en talgklieren scheiden een heldere, geurloze vloeistof die bestaat uit 98 procent zuiver water. Het lassen van de typische geur van het lichaam, wanneer dit lichaam voldoet aan de afscheiding in het lichaam om bepaalde bacteriën. Wanneer deze bacteriën ontleden van het zweet, een onaangename geur.

Een andere veel voorkomende misvatting is dat, onder het zweten, het lichaam reinigen functie. Door te zweten, veel atleten en sauna fans rapporten, ontgift het lichaam. Dat is niet waar. Kan ontgiften van het lichaam, vooral via zijn spijsvertering. Voldoende drinken en een gezonde voeding helpt meer dan het zweten.

Brat – de eerste lijn van het lichaam van de verdediging

Bijvoorbeeld, als een virus probeer het over-the-air in het lichaam, de huid meestal eerst op het neusslijmvlies. Het is de eerste verdediging van het lichaam de eigen verdediging. De virussen wilt slip op dat slijmerige bolwerk gegaan, daarna de rest in het lichaam en de verspreiding te vermenigvuldigen, moet u uw Formulier. Door deze Transformatie, u bent nu herkend door het afweersysteem van het lichaam als ‘vreemd’. Het gevolg: Het lichaam – en in het specifieke geval van het slijmvlies neemt maatregelen en vormt een versterking van de secretie van de slijmerige neus. In het verdere verloop van het baarmoederslijmvlies dikker en de bloedvaten verwijden. Een loopneus of verstopte neus, het natuurlijke resultaat.

Kippenvel – de bont is niet meer

De meeste van de mensen die u kent van de verschillende situaties. Een koud is, is streelde zachtjes, of u walgen van iets, snel, en meestal maar voor een paar seconden, de kriebels. De huid heeft een kleine bulten, de meerderheid van de oppervlakte van het lichaam. Elk van deze kleine bult behoort tot een kleine spier-en vooral-zwevende haar haarfollikel.

De Reflex is aangeboren en gaat terug in zijn oorsprong een reactie in het Lichaam, die tot ver terug in de menselijke verleden, een tijd waarin wij mensen waren het dragen van een dikke vacht. In het geval van koude of gevaar, de kleine spieren in de laden van de individuele haren. De toename van de warmte-effect van het hoofd van Haar, aan de andere, was het een maar in het gezicht van de potentiële aanvallers of concurrenten ook visueel groter en dus meer bedreigend. Er zijn dan in de ware zin van het woord haar. De vacht verloren we vandaag, de individuele spieren onder de haarzakjes zijn nog steeds bij ons, maar.

Lachen – want het is beter dan huilen

De opkomst van het lachen, veel van de theorieën draaien in de wetenschap. Een breed gedeelde opvatting is dat mensen met het Gelach begon, zodat de jonge en levenslustige, de mannetjes haarzakjes in een speelse en fysiek in staat waren om te meten zonder te wijten aan een misverstand, ernstige uitbraken van geweld heeft plaatsgevonden.

Evolution des Lachens

Lachen is gezond en om te voorkomen dat situaties uit de hand loopt. Onderzoekers ervan uit dat de man met het begon te Lachen, om te voorkomen dat conflicten met andere honden

Het gedrag van de lach is ook gevonden in andere zoogdieren. Zelfs ratten iets als lachende geluiden wanneer ze spelen met elkaar – ook als het kriebelt. Sommige soorten apen lachen heel duidelijk – als gewoonlijk voor mensen typische geluid.

De theorie van de deeskaliere het Lachen kan ook in het gedrag van de moderne mens. Blij Gelach is te zien in alle menselijke culturen als een teken van goede wil of sympathie. Een vriendelijke Glimlach – dit heeft zeker al ervaren, iedereen kunt een aantal van de complexe conflict situatie in een seconde.

Bovendien, Lachen helpt om een groep te definiëren. De onderzoekers vonden dat mensen lachen in het bijzonder vaak, als u geconfronteerd wordt met een vreemde groep mensen. Zo kunt u snel zien met wie ze goed. Deze groep is onderzocht, het dynamische proces dat uiteindelijk het Lachen.

Niezen – de zelfreinigende functie van de neus

Een zeer oude de functie van het lichaam van de mensen – het handelen in de moderne tijd nog steeds plausibel – het Niezen. De neus reinigt zichzelf in principe zelf van de stof of andere ongewenste buitenlandse instanties. De achtergrond is een zeer oude Reflex op een prikkel in de neus, de slijmvliezen, de meeste zoogdieren tonen. Door deze Reflex, het lichaam lanceert over de neus en mond van lucht en vloeistof, waarbij een reiniging effect wordt bereikt.

Hamburg-harburg, 9. Mei 2014

Geef een reactie