Er zijn 2017, het eerste hoofd van de transplantatie?

Valery Spiridonov lehnt sich zurück
Een nieuw lichaam voor zijn hoofd – Valery Spiridonov wil inname op een gewaagd Experiment, geen neuroloog wil in 2017, het eerste hoofd van de transplantatie. Een vrijwilliger, die hij al heeft. Echter, een Probleem bestaat nog steeds.

Valery Spiridonov wil heads – om zijn leven te redden. Het is een Experiment van een Science-Fiction film zou kunnen komen: Artsen willen zijn hoofd af te snijden, en een orgaan transplantatie. Het zou de eerste Keer zijn dat in plaats van een lichaam, een gehele lichaam zou worden geschonken. Een mijlpaal in de geschiedenis van de geneeskunde.

De 30-jarige russische lijdt aan de ziekte van Crohn de ziekte van Werdnig-Hoffmann. Een zeldzame spierziekte die vaak leidt tot een vroege dood. Ik ben nu 30 jaar oud, de meerderheid met deze ziekte zijn niet eens 20, zei Spiridonov. Zijn lot dat hij wil ontsnappen met behulp van de neuroloog, Dr. Sergio Canavero.

De aansluiting van het ruggenmerg als de grootste hindernis

Canavero uitgelegd reeds in 2013, dat hij van plan is het eerste hoofd van de transplantatie in de mens. De grootste technische hindernis te overwinnen is de verbinding van het ruggenmerg van de donor en de ontvanger. Ik beweer dat, Onlangs, de technologie bestaat, schrijft hij. Canavero gaf aan het project, niet alleen de gematigde naam: Hemel – een afkorting voor hoofd anastomose venture. In Het Engels: Het Hoofd Anastomose Venture. Als de anastomose wordt aangeduid in de geneeskunde, de verbinding tussen twee anatomische structuren, zoals, bijvoorbeeld, de bloedvaten of de zenuwen.

Nieuwe Wind en kreeg zijn projecten, nadat hij zich op een TEDx Talk.

De hoofden van de honden getransplanteerde

Maar Canavero is niet de Eerste onderneming om de risicovolle projecten. Al in de jaren 1950, de russische arts Vladimir Demikhov bereidde de weg voor de geplande Experiment. Deze afstand was van de mensen en experimenteerde op honden. Hoe houdt hij in een laboratorium rapport, volgde hem op 24. In februari 1954, de kop en voorpoten van een pup om de nek van een duitse herdershond om getransplanteerd te worden. Een bloed-circuit beide dieren. Demikhov werd vermeld als de getransplanteerde hoofd op de avond van één van zijn wetenschappers in de Hand bijten, of bewoog, alsof hij wilde ontdoen van zijn nieuwe lichaam. Maar de dieren hadden het voorrecht van een lange levensduur. In het geval van de meeste van Demikhovs experimenten, de honden zijn overleden na een paar dagen. De reden was meestal een fatale reacties van het immuunsysteem. Een Paar overleefde bijna een maand.

Zo raar als zijn experimenten lijken, Demikhov wordt vandaag de dag gezien als een pionier van de moderne transplantatie geneeskunde. Vooral zijn bevindingen over de afweerreactie dat hielp, de eerste orgaandonatie succes – om het redden van de levens van Duizenden.

Experts geloven niet in het hoofd van transplantatie

De huidige Experiment zal worden bekeken door deskundigen met scepsis. Canavero zou willen verbinden het ruggenmerg van de donor en de ontvanger gebruik van de chemische stof polyethyleenglycol (PEG). Studies geven aan dat het helpt cellen in het ruggenmerg letsel aan de zenuwen groeien weer aan elkaar. Echter, er is tot nu toe alleen de eerste indicaties uit studies met honden. Of deze of andere methoden uitgewerkt van de dier experimenten bij de mens is niet duidelijk. De wetenschapper Richard Borgens van het tijdschrift New Scientist zegt: Er is geen indicatie dat de verbinding van het ruggenmerg functioneert na een kop transplantatie bij mensen. En voor Borges tenminste, werd de bovengenoemde studies met PEG in honden. Ook andere wetenschappers kan niet geloven dat Canaveros project is geslaagd.

Valery Spiridonov, die moeten zorgen dat de meeste, en ontspannen. Hij zegt: ik begrijp de risico’ s van een dergelijke Operatie. Er zijn oneindig veel. We kunnen ons zelfs niet voorstellen wat er allemaal mis kan gaan. Maar dat hij vervolgens zegt hij: in het verleden was het onmogelijk voor een harttransplantatie. Vandaag, Artsen doen precies dat, en levens te redden.

Hamburg-harburg, 16

Geef een reactie