Er is iets in het water

Viren im Ozean
Virussen het immuunsysteem van de zeeën – zonder u, grotere organismen zou nooit zijn ontstaan pas Onlangs, wetenschappers verkennen de griezelige wereld van het Onzichtbare in het water en hebben ontdekt, wie zijn de werkelijke heersers van de grootste van de biosfeer op aarde: bacteriën en virussen. Miljoenen van hen zijn stoeien in elke Milliliter van het zeewater. Onderzoekers nu ontsleutelen, wat dat betekent voor ons leven.

Het is gigantisch, bijna onontgonnen natuurlijke krachten die het regelen van de oceanen, het leven en de dood. In feite, oceanische virussen zijn de grootste wapen van de Vernietiging van de planeet. Je moet doden 20 procent van de totale biomassa in de zeeën, en elke dag, met inbegrip van algen, Plankton, vissen en zeezoogdieren.

In de legers van de honderden miljarden van de individuele strijders, per Liter zeewater neemt u op een tegenstander. Een van deze virussen is genoemd, bijvoorbeeld, Shewanella algen. Een ziekteverwekker die ook infecteert mensen, spierweefsel en begint meteen te doden. De ziekte is zo nieuw en ongewoon is dat er tot nu toe niet eens een Naam voor bestaat.

Het leger van de oceanen

Sommige algen, bijvoorbeeld de giftige blauwalgen zijn eigenlijk gevaarlijke bacteriën. En waar het ligt, het is ook de single-fighter-leger van het virus is niet ver weg. Je vernietigen alle de algen binnen een paar uur – een fenomeen dat wetenschappers tot enige tijd geleden, nog steeds geen uitleg. Mariene biologen zijn slechts het begin van het verkennen van deze fascinerende wereld van het Onzichtbare. En de eerste bevindingen zijn opvallend, omdat de virussen van de oceanen weten nauwelijks met elkaar, wij. Hun genetische structuren zijn volledig verschillend. Echter, hun invloed op ons leven, de oceanen en het klimaat van de planeet is van cruciaal belang.

Wetenschappers hebben nu ontdekt dat virussen het immuunsysteem van de zeeën. Omdat ze vermoorden mensen elke dag, dus veel biomassa dat het saldo van de oceanen niet gestoord wordt. Als er geen virussen, zou verstoppen de oceanen van de wereld. De bacteriën en algen zou groeien, en groeien, en in het einde dat u zou hebben modder, een oceaan vol, vertelt de Amerikaanse bioloog Willie Wilson van de Bigelow Laboratorium. Hogere organismen zou zijn ontstaan onder zulke omstandigheden, waarschijnlijk nooit.

Virussen doden van de winnaar

Daarnaast virussen reguleren van de biodiversiteit van de oceanen. Want als een Bevolking groter is dan een bepaalde grootte, het is gevoelig voor infecties. Virussen te doden de winnaar, zegt microbioloog Professor Rudolf Amann. Ze tonen zelfs de meest succesvolle evolutionaire ontwikkelingen beperkt. De meeste biologen zijn er nu van overtuigd dat virussen hebben beïnvloed in belangrijke mate de Evolutie.

In dit te doen, doe je Hetzelfde als het virus op het land: Omdat u niet in staat zijn zich te reproduceren, het kan infecteren de cellen van andere organismen en voortplanten. Daarna gaan ze hun gastheer cel te barsten, om terug te gaan in de zee. Volgens de nieuwste inzichten in de oorlog van uitroeiing voordelen van het voortgezet vooral het klimaat. Omdat het broeikasgas CO2 is alleen door de vernietiging van de ontvangende cellen, waar het wordt gebonden op de zeebodem verrijkt en ontsnapt terug in de atmosfeer. Niettemin, de veranderingen in het klimaat, de oceaan stromen constant aan verandering onderhevig zijn. Daarom is de persoon niet aan, meer en meer virussen en bacteriën bekend worden van het immuunsysteem. Maar wat betekent dit voor ons?

Hoe gevaarlijk is de zee zijn bacteriën?

De donkere figuur van een Zee van virale infecties kan nauwelijks worden geschat, omdat sommige van de ziekten worden gebracht volgens de laatste bevindingen op alle met dit virus. Maar net als voor de oceanen zou kunnen virussen het menselijk immuunsysteem voor de Elite troepen van de vijand te verdedigen. Omdat ze dodelijke wapens tegen dodelijke bacteriën.

Meer en meer onderzoekers achten het mogelijk dat de oorsprong van veel ziekten ligt in de oceaan. Blauw-groene algen, bijvoorbeeld, een zenuw te produceren toxine genoemd BMAA. Het is verdacht, zenuwachtig ziekten zoals de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer op Eilanden in de Stille oceaan zoals Guam geactiveerd. Biologen zijn ervan overtuigd dat een dergelijke bacteriële infecties in de toekomst door mariene virussen te bestrijden zonder het gebruik van antibiotica. De grootste moordmachine op de planeet zou worden de belangrijkste helper van de mensheid.

Hoe beschermen tegen virussen, het klimaat van de wereld

Micro-organismen in de zee, zoals algen, te binden ongeveer 40 procent van de klimaat-schadelijk broeikasgas kooldioxide (CO2) in de wereld. Ze worden afgebroken door bacteriën, 99 procent van de CO2 in de atmosfeer. Echter, wanneer besmet door virussen, een Systeem is in gang gezet door de CO2 op de zeebodem. Tot 600 miljoen ton van het broeikasgas worden gestort, die jaarlijks op de bodem van de oceanen van de wereld, het ontsnappen in de atmosfeer en het klimaat zou leiden tot een versnelde opwarming van de aarde.

Hamburg-harburg, 2. September 2014

Geef een reactie